Кадри Нова ТВКакто винаги мненията за това, което видяха на

...
Кадри Нова ТВКакто винаги мненията за това, което видяха на
Коментари Харесай

Нахвърлиха се върху семейството от „Бригада нов дом“ заради условията в дома им

Кадри Нова ТВ

Както постоянно мненията за това, което видяха на екран феновете са в двете крайности. Радостното е, че множеството от сърце се радват за фамилията и най-много за Дейвид, който най-накрая се докосна до едни елементарни и естествени за множеството хора условия на живот.

Имам към този момент електрическа баня, изпадна във екстаз Дейвид при типа й. Придвижвам се към този момент към бъдещето.

То това си е настояще за множеството хора, свиквай, разяснява думите му Калин Евтимов.
`); break case width


Има обаче и дълбоки скептици, за които още веднъж всичко е нагласено. Някои не имат вяра, че фамилията в действителност живее в тези условия, а са нагласили всичко за пред камерата.

Присъствието на кмета на града бе доказателство, че всичко това действително се случва, колкото и някои да не имат вяра. Той направи алегорични дарове на бригадата и на фамилията.

Благодаря на всички за това, което вършиме, през сълзи от страст сподели кмета.

Но няма да обръщаме внимание на неприятното, доста хора се радват за фамилията и са подготвени да оказват помощ с каквото могат.



И повече заслужават, като да вземем за пример прекрасен преносим компютър или настолен компютър, който да оказва помощ в образованието на момчето, както и някаква финансова помощ за образованието му… Като че ли в предните епизоди се направи повече за останалите фамилии. Отделно можеше да подарят на майката някаква дентална процедура, защото ѝ липсваха предните зъби. Също можеше и по остарялата къща да има някакви промени, които да оказват помощ на обстановката. Много тежък епизод…
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР