кадри bTV, YouTube/НадкастНе само една, а няколко кандидатки за сърцето

...
кадри bTV, YouTube/НадкастНе само една, а няколко кандидатки за сърцето
Коментари Харесай

Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст

Не единствено една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „ Ергенът ” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на процедура удостовери, че в имението бързо се е схванало, че Габриела  и Памела са сестри, преди този момент да беше разкрито публично от продукцията.



Екатерина сподели в подкаста „ Надкаст ”, че в действителност това е било явно и тя се е сетила за роднинската им връзка сама, тъй като са носили идентични медальони. Габи обаче не е била единствената обвързана, която е влезнала в „ Ергенът ” 3 само за известност. Според това, което е научила от участничките, Екатерина е сигурна, че са били повече от две.
`); break case width
Моделката с екзотични очи разкри и много забавни детайлности за живота в имението, който феновете не виждат. Агресията и заяждането изчезват в почивния ден, в който няма фотоси, това описа тя.



По думите на Екатерина, в такива моменти всички се държат естествено, само че появили си екипът с камерите, множеството като че ли си поставят маски и поддържат определената си роля. Тя сподели, че от останалите претендентки за сърцето на Алек е най-разочарована от Надежда.



В началото тя била доста деликатна да построи позитивен облик. По-късно обаче тя станала доста дразнеща, тъй като непрекъснато правила хапливи мнения за всяка.

Екатерина показа, че с Валерия и Маги не престават да са положителни приятелки. Тя отбрани Магдалена, като сподели, че тя е доста прочувствен човек и в действителния живот и по тази причина от време на време реакциите ѝ наподобяват изкуствени, само че не са.

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР