ПИТСБЪРГ (АП) — Джаред Джоунс разбира плана. Той напълно разбира,

...
ПИТСБЪРГ (АП) — Джаред Джоунс разбира плана. Той напълно разбира,
Коментари Харесай

Новобранецът на Electric Pittsburgh Pirates Джаред Джоунс трупа удари и заглушава съмняващите се

ПИТСБЪРГ (АП) — Джаред Джоунс схваща проекта. Той изцяло схваща, че Pittsburgh Pirates вършат каквото могат, с цел да защитят бъдещето – както неговото, по този начин и тяхното – като внимават с електрическата дясна ръка на прибързано развилия се 22-годишен юноша.

С времето детето си пада. ще излезе. Те би трябвало да. Джоунс знае това. Така че той се пробва да остане толерантен, като в същото време прави всичко по силите си, с цел да форсира процеса.

Джоунс преодоля още едно огромно затруднение в събота, отбелязвайки 10 удара без разходка в продължение на седем съвсем съвършени ининга при победа с 1-0 над Колорадо. Той миксира бърза топка, която доближи трицифрени числа със слайдър и смяна, която остави Роки или да замахне и да изпусне, или да огледа обратно към съдията на домакините Стю Шьоруотър сюрпризиран, откакто получи разгласен страйк три.

И въпреки всичко. даже повече от безупречното му командване, това, което се открояваше за Джоунс, беше гласуването на доверието, което получи, след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР