Кадри Нова ТВЕдни от нехаресваните във Вилата на любовта участници

...
Кадри Нова ТВЕдни от нехаресваните във Вилата на любовта участници
Коментари Харесай

Ивайло и Ивана оцеляха в „Един за друг“

Кадри Нова ТВ

Едни от нехаресваните във Вилата на любовта участници в “Един за различен ” Ивана и Ивайло се трансформират в първите духове този сезон.

Двойките единомислещо се обърнаха против тях, по този начин беше и с напусналите към този момент Христина и Ивайло, който лазеше по нервите на всички без изключение.


`); break case width
Играта, която им бе предоставена, даде опция на всички влюбени да дават отговор на въпроси, свързани с останалите участници. Това донесе със себе си редица провокации, които провокираха кавги, тежки думи и напрежение сред състезателите. Най-засегнати от отговорите се оказаха футболистът Ивайло и неговата половинка Ивана, които бяха избрани като двойката, която не би трябвало да бъде модел на подражателство, а държанието на Ивайло по отношение на неговата обичана бе наказано от всички останали. След този сразяващ избор против себе си бяха отстранени първи и получиха пряк билет към тв приемника, където се изправиха против симпатичните Денис и Дарина от Мадан.

Ивана и Ивайло не би трябвало да останат тук, тъй като това е предаване „ Един за различен “, а ние считаме, че те не са един за различен. Ивана си потегля единствено поради Ивайло.



Само на косъм от отпадането, Ивайло и Ивана получиха подарък от ориста и опция да продължат своето престояване във Вилата на любовта.

От този миг губите правото си да участвате в каквито и да е игри, заяви им Емо Чолаков. Нямате право да печелите пари и да гласувате на елиминации. Единственото ви право е да живеете с останалите. Докога и за какво ще разберете.

В къщата си имаме призраци и е забавно оттук насетне каква ще е тяхната роля измежду нас, разясниха част от останалите двойки.



Въпреки, че всеобщо участниците не харесват Ивайло, стана им мъчително за Ивана. На финала Ивайло съобщи, че ще опита да разбере за какво е това отношение към тях, ще се опита да ги разбере и да се извини. Обеща също на половинката си да стане по-добър и да го покаже на останалите.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР