Кадри Нова ТВ: Шеф Ангелов обърна наопаки кухнята, разделихме се

...
Кадри Нова ТВ: Шеф Ангелов обърна наопаки кухнята, разделихме се
Коментари Харесай

Шеф Ангелов обърна наопаки кухнята, разделихме се с Мартин

Кадри Нова ТВ: Шеф Ангелов обърна наобратно кухнята, разделихме се с Мартин

Шеф Ангелов смени тотално концепцията в Хелс китчън. Прегрупира тимовете на червен съвсем дамски и наследник мъжки. След многочислените издънки на вечерна резервация, в кухнята останаха само двете девойки – Цветомира и Виолета.



Шеф им изпрати Наталия за подкрепление и по този начин съумяха да издадат всички поръчки. Това му даде концепция да отдели девойките в независим тим, като към тях причисли Виктор и Кристиян. Това е новият червен тим.



Как ще се оправят тимовете в новите си сформира ще забележим, само че в този момент Станислав и Кристиан са един против различен, даже и отборно. Ще би трябвало да дават всичко от себе си, с цел да се потвърдят кой по-добър като готвач.

Болшинството от феновете считат, че Станислав трябваше да си остане в тима при дамите, а Кристиян да мери сили с печените готвачи в синия. Като че ли благосклонностите клонят към Станислав, както вътре измежду самите участници, по този начин и при феновете.



Аз мисля, че трябваше да сложат Станислав, а не Кристиян при дамите! Не ми харесва новото систематизиране, новият червен тим е на обречените.

Наталия и Кристиан- жестока композиция! Очаквам Жоро Игнатов…
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР