кадри Нова телевизияЗвездата на Нова телевизия Гала реши да направи

...
кадри Нова телевизияЗвездата на Нова телевизия Гала реши да направи
Коментари Харесай

Гала отвори очите на мъжете: Всички жени ви лъжат за това

кадри Нова телевизия

Звездата на Нова телевизия Гала реши да направи огромна услуга на мъжете, които гледат нейното предаване. В четвъртък заран тя реши да им даде скъп съвет, в случай че се чудят какво да вършат за задаващите празници 14 февруари и 8 март.

„ Имате по-малко от седмица до Св. Валентин и месец до 8 март, тъй че гледайте ни в този момент и побързайте да избирате дарове, да не спите след това по диваните “, съобщи Гала. Тя сложи специфичен акцент върху 8 март и че той също би трябвало да бъде специфичен за дамите.



„ Важно е, колкото и да ви споделят половинките „ аз този празник не го чествам, аз чествам любовта всеки ден, аз желая да съм жена всеки ден, това е соц празник “.  Всички се радваме на дарове, нищо, че не признаваме Св. Валентин и 8 март много-много “, изясни водещата.

Очевидно Гала говореше толкоз уверено, тъй като има персонален опит с сходни обстановки.



Истинският акцент в предаването обаче не откровението на водещата, а джобното кученце на име Карбонара, което докара в студиото блогъра и кулинар Лора Капустина-Милев. Симпатичното създание беше много уплашено от ситуацията в студиото, само че стопанката му съумя да го удържи да не прави били.



Кученцето изглеждаше толкоз сладко, че Дарко Ангелов даже попита дали е живо или е играчка. Сигурно това са се чудили и много фенове, преди то да помръдне.



Покрай всичко останало, Гала призна и още нещо за себе си – че постоянно не помни неща. Писането на лист със задания не пособие, тъй като тя забравяла и за листата. Единственият вид бил листът със дилемите да се бъде забучен на бравата на вратата, та когато излиза, да го види.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР