кадри Нова телевизияСутринта на Коледа Нова телевизия спря излъчването на

...
кадри Нова телевизияСутринта на Коледа Нова телевизия спря излъчването на
Коментари Харесай

Нова тв спря излъчването си онлайн на Коледа

кадри Нова телевизия

Сутринта на Коледа Нова телевизия спря излъчването на програмата си онлайн в интернет. На уеб страницата на медията се появи известие, което гласеше: “Това наличие не може да бъде излъченото онлайн заради лимитирани права ”.

Много от хората, които гледат телевизия през преносим компютър или мобилни устройства, останаха сюрпризирани от ограничаването на излъчването. Съобщението се появи незабавно след края на утринния блок, показан солово на Рождество от Виктор Николаев.



Спирането на онлайн излъчването най-вероятно е поради правата върху кино лентата “Домът на мис Перигрин за чудати деца ” на режисьора Тим Бъртън и със звездното присъединяване на Ева Грийн.

Ако беше елементарен понеделник, след Виктор Николаев феновете щяха да видят Гала. В дните на Коледа обаче “На кафе ” почива. Голямата звезда на Нова телевизия и панелистите ѝ ще се завърнат в ефир в сряда, на Стефановден.



Вероятно тогава ще научим и първи детайлности за новогодишната стратегия на малкия екран, значима част от която е поверена на Гала. А това, че неин сътрудник във воденето на предаването ще е Валери Божинов, единствено повишава упованията за много смях.



“Гала вечер с Нова ” ще бъде излъчено преди среднощ, а новата 2024 ще стартира с концерт на Лепа Брена и Драгана Миркович.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР