кадри Нова телевизия: Тотален обрат с Виолета в “Игри на

...
кадри Нова телевизия: Тотален обрат с Виолета в “Игри на
Коментари Харесай

Тотален обрат с Виолета в “Игри на волята”, Ралица я величае

кадри Нова телевизия: Тотален поврат с Виолета в “Игри на волята ”, Ралица я величае

Невероятно показване на арената в “Игри на волята ” върна репутацията на Виолета в очите на феновете. До момента тя беше подложена на водопад от рецензии, че се занима само с интриги, които разцепват всяко племе, в което попадне.



В началото на новата седмица точно Виолета сплоти Гладиаторите с цел да завоюват престой и храна в Резиденцията. В персонален проект тя сподели, че е мощна съвсем колкото най-силната жена в сезона – Оряшкова, също така е по-съобразителна и бърза от нея.

Проявената мощ и воля тотално прекатурна мнението на феновете за търговката на парцели от Флорида. В обществените мрежи се развихри същински спор за това дали Виолета е воин или изверг:



 

Безспорно за смяната в настроението на феновете имат и думите, които сподели водещата Ралица Паскалева след трагичната победа:



“Виолета, няма думи да опищат твоето показване през днешния ден. Беше блестяща… Слаба е тази дума, беше фантастична! ”

“Карахме го на завист и на адреналин, тъй като нищо друго не ни остана ”, отвърна откровено Виолета, която отхвърли да одобри заслугата за успеха и акцентира, че триумфът е екипен.



По-рано в епизода тя направи забавно самопризнание, като сподели, че се усеща повече вкъщи в Съединени американски щати, в сравнение с в България. “По-голямата част от съзнателния ми живот е минал там ”, изясни Виолета.



“Всеки си има корен, всеки е като едно дърво. Понякога обаче могат да те извадят и да те посадят на друго място. Въпросът е какво дърво си, евентуално ”, разяснява новата фаворитка на феновете на “Игри на волята ”.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР