Кадри: Нова телевизияНяколко човека не сдържаха сълзите си в племето

...
Кадри: Нова телевизияНяколко човека не сдържаха сълзите си в племето
Коментари Харесай

Сълзи при Старейшините в Игри на волята. Временно заравяне на томахавки при Гладиаторите

Кадри: " Нова телевизия "

Няколко индивида не сдържаха сълзите си в племето на " Старейшините " в " Игри на волята ". След последната борба на арената сред Виолета и Никол, в резиденцията се завърнаха надлежно техните щерка и татко - Денислава и Красимир Дунев, които следиха конфликта за оцеляване в риалитито. Отпадна Никол Дунев, която бе на Чистилището през цялото време на шоуто и оцеля там осем седмици, само че в този момент се наложи да си тръгне.



" Аз се разпаднах като видях Никол. След толкоз време да я видя... изменена, отслабнала, само че с воля и хъс за победа. Няма такава болежка, няма такава тъга. Просто скърбя, че не можа да се пребори и да влезе. Казаха - " сбогувайте се и довиждане ", показа през сълзи олимпийският вицешампион по спортна гимнастика от Атланта 1996 Красимир Дунев.

Съплеменниците му го успокоиха и го приканиха да бъде мощен.

" Просто желаех да изживея моментите да съм с нея на арената - да играем, да я видя щастлива, и аз да съм благополучен. Когато тя е щастлива, подобен съм и аз. Много е тежко. Не ми дадоха опция да запитвам аз дали мога да си потегли, а тя да остане. Каза ми да играя за нея до дъно. Тя е единствената, която е оживяла в този пъкъл толкоз време. Осем седмици. Всеки който я е виждал ми сподели, че е добре, че се държи, че има доста воля и хъс. Аз съм горделив татко ", добави президентът на родната федерация по гимнастика.



Михаил също не сдържа сълзите си, защото бе дълго време дружно с Никол в Чистилището. " С Никол бяхме дружно от ден първи в Чистилището и сигурно щях да й се развеселявам да я видя в това племе. Тя беше една от аргументите аз да устоя това, на което бяхме подложени там ", показа 21-годишният участник.



Денислава, чиято майка Виолета остана в предаването, само че бе пратена в друго племе, също бе близка с Никол: " Как да избера - човек, с който съм от ден 1, или майка ми?

Никол е най-големият победител, остана осем седмици там ".

След това тя се разплака, че не знае къде е майка й сега, защото незабавно след борбата тя и Дунев бяха пратени назад в резиденцията и не останаха да видят, че водещите Димо и Ралица пращат Виолета при " Гладиаторите ".



На другия полюс бе настроението при " Гладиаторите ". Капитанът за тази седмица Крум се завърна от борба против Мартин Елвиса, носейки цялостна щайга със колбаси. Той бе посрещнат от съплеменниците на дивата река с аплодисменти.



Радослав, с който са в открит спор, даже му сподели, че краткотрайно му прости поради това, че е донесъл храна на гладното племе. Самият Крум завоюва и още поддръжници, когато разкри, че е отказал 300 гроша за себе си, а вместо това е решил да нахрани останалите " Гладиатори ".



След това обаче започнаха диалозите за обединения, като новодошлата Виолета събра дамите в опит да ги сплоти против мъжете. Цвети обаче не я поддържа и отиде при Крум и Калоян. Рълев пък бе привикан и от Виолета и от капитана стратега Крум за да бъде притеглен в една от обединенията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР