Кадри: Нова телевизияНапрежението в Игри на волята продължава да се

...
Кадри: Нова телевизияНапрежението в Игри на волята продължава да се
Коментари Харесай

Огромен скандал в Игри на волята. Ралица скръцна със зъби на каращите се милионер и футболист

Кадри: " Нова телевизия "

Напрежението в " Игри на волята " продължава да се повишава. Тази вечер в вербален скандал на арената влязоха милионерът Мартин Николов-Елвиса и футболистът Благомир Мастагарков.



Припомняме, че дълго време те бяха другари, само че след това се скараха, а преди два дни Мастагарков напусна племето на Старейшините и отиде при Гладиаторите. Снощи той вся ужас при някогашните си съплеменници, разкривайки по какъв начин Мартин го е предиздвикал да се оправят и да пратят Краси Дунев на елиминационна борба.



Преди борбата довечера водещата Ралица Паскалева попита Мартин за какво не е в обичайното си положително въодушевление.

" Защото в другото племе има един страхливец, двуличник и клеветник, който опита да наруши спокойствието в нашето племе. Въпросният господин, чието име дори не желая да посочвам, опита да направи следващата конспирация, мислейки си, че това е конспирация, мислейки си, че аз съм работил зад тила на племето и то не е знаело за всичките тези неща. Напротив - те ги знаеха. Единственият, който не знаеше, че ще бъде номиниран, беше Дунев. Така че проектът му беше много малоумен и не можа да сработи по никакъв метод. Той просто се появи за следващ път като един страхливец, един лъжец и клеветник. Забравих - и двуличник. Но тя Виолета го беше надушила доста преди мен, поради което, Вили, те приветствам ", сподели милионерът.



" Мастагарков, аз няма какво да прибавя с изключение на да ти дам думата ", намеси се Ралица Паскалева.

" Някой нещо сподели ли? Че аз не чух. Няма какво повече да приказвам ", отвърна футболистът.

" Аз заставам против теб от четири седмици, назовавам те с какви ли не обиди и имена, а ти като една мръсна.... няма да го споделям, седиш и мълчиш. В теб няма нищо мъжко. Ти получи един подарък да отидеш в новото племе и да го зариеш с лъжите и интригите си. Но за благополучие тези четири индивида, тъй като Виолета доста добре знае какъв си, ще се отворят доста бързо що за стока си. Как интригантстваше ", разяснява Елвиса.



" Ти не знаеш какво е чест и достолепие ", сподели на собствен ред Мастагарков.

" Когато се разсърди на Краси, че е дал своя вот за капитан за теб, ти персонално пристигна на същия ден и ми сподели да гласуваме за Краси за капитан. Номинираш Дени непрекъснато и й носиш цвете, бе човек ", заприказва още веднъж Николов.

" И ти беше номинирал Дени ", сподели футболистът, а противникът му отвърна: " Абе, ти си чисто вманиачен, бе, пич. Не знаеш на коя планета си ".

" Ти не знаеш какво е мъж на място. Не знаеш къде се намираш, примадона такава ", добави Мастагарков.



Тук Паскалева не устоя и с внезапен звук се обърна към двамата: " Мартин, Мастагарков, виждам ви и напряко ви се чудя. Имате нещо за изясняване явно. Да забележим на арената какво ще се получи. Кой кого да забележим идната борба ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР