Кадри: Нова телевизияМъжът, който бе заклещен 11 часа в отводнителна

...
Кадри: Нова телевизияМъжът, който бе заклещен 11 часа в отводнителна
Коментари Харесай

Мъжът, който бе заклещен 11 часа в отводнителна тръба, е в шок

Кадри: " Нова телевизия "

Мъжът, който бе заклещен 11 часа в отводнителна тръба в Пловдив, е в потрес. Това съобщи за " Нова телевизия " неговата брачна половинка Атанаска Маданска. За случая стана ясно през вчерашния ден. Човекът е изкарал цяла нощ в тясното пространство без съвсем да може да мърда в нея.



%Според мен не е добре, тъй като левия крайник и лявата ръка не си ги движи. Премръзнал е, доста му е студено, несъответстващ е, няма пояснение по какъв начин е попаднал там. Спи му се, пада му главата. Викал е за помощ и кучето на някаква жена го е разкрило.



Сигнализирала е на полицията и на " Бърза помощ ". Хора от квартала са помогнали в изваждането. Дупката не е обезопасена и за мен има отговорни, тъй като както моя брачен партньор, по този начин и някой различен може да попадне в тази обстановка. Виновни са хората, които не са обезопасили по никакъв метод дупката.



Може да се случи на всеки - и на възрастен човек и на дете. За мен виновността е на този, който прави тази ремонтна активност. Смятаме, да си търсим правата. Защото можеше да е най-лошото. Благодарни сме на Господ, че е жив ", съобщи Маданска.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР