кадри Фейсбук/Perlivtancite: Българска майка подпали мрежата: Абитуриентски бал с кючеци

...
кадри Фейсбук/Perlivtancite: Българска майка подпали мрежата: Абитуриентски бал с кючеци
Коментари Харесай

Българска майка подпали мрежата с кючек на Абитуриентския бал на сина си

кадри Фейсбук/Perlivtancite: Българска майка подпали мрежата: Абитуриентски бал с кючеци накара всички да гракнат

БТВ надали ще излъчат това видео като блиц вест, само че то би трябвало да се види, с цел да си дадем сметка за някои неща в България.

Младите българи обичат поп фолка и ориенталките ритми, и това не е от през вчерашния ден и през днешния ден, а от от дълго време.

И въпреки този факт постоянно да е будил известно неразбиране, чалгата и кючеците на зрелостниците до момента на не е провокирал открити офанзиви към така наречен зрелостници.



Клипове от скорошни тържества за довеждане докрай на учебно заведение възмутиха доста хора, които нашироко разискаха показаното в тях в обществените мрежи.



“Заслужаваме си мизерията! ”, “Падение ”, “Ужас ”– това са главните мнения за обстановката, показана на видеото от абитуриентския дансинг.

Кадрите са оповестени от професионалните танцьорки, участващи в тях. От страницата им във Facebook излиза наяве, че сезонът на баловете е и същинска беритба за екзотичните танцьорки.

Кючекчийките са снимани на да “броят до 12 ” на много места. В друго видео с изпращане на зрелостник ствава ясно, че те са поканени особено от майка му като изненадата за младежа.



“Ех, че готини българчета, кючекчийчета ”, “Да му мислят тия дето в този момент хвърлят кючека. Тяхната е обратно. ”, “Готови са за тираджийската пиаца! ”– това са други мнения към кръшните зрелостници.

Други са склонни да одобряват по-спокойно заниманията на младежите и девойките:



 

Ориенталските танци и ентусиазма към тях на младите българи слагат доста въпроси за възпитанието и културата им.

За техния нрав сигурно има по-голямо значение фамилията, а не учебното заведение.

Образователните институции обаче пък могат да бъдат упрекнати за много ниските резултати, които бяха показани на матурите.

 

Още един взор към страницата на професионалните танцьорки демонстрира, че те участват с кючеците си на всевъзможни фамилни тържества – сватби, кръщенета, годишнини… Това ясно демонстрира, че чалгата е устойчива част от бита на българското семейство.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР