кадри Фейсбук/Лили Иванова, ПФК Левски, bTVВеликата българска певица Лили Иванова

...
кадри Фейсбук/Лили Иванова, ПФК Левски, bTVВеликата българска певица Лили Иванова
Коментари Харесай

Наско Сираков се разтопи от щедър жест на Лили Иванова към любимия ѝ отбор

кадри Фейсбук/Лили Иванова, ПФК Левски, bTV

Великата българска певица Лили Иванова е жена с огромно сърце. Това може да се каже след най-новия дарителски жест, който не е ориентиран към човек, а към концепция. Тази концепция в тази ситуация е оцеляването на футболния клуб Левски. На страницата на тима във Facebook беше оповестено копие на нареждането, с което примата на българската поп музика подарява 1000 лв. на клуба.

Като съображение за превода за превода Лили е записала: „ За Левски – тима на народа! “



Иванова не за първи път прави подаяние за обичания си клуб. Това акцентира в благодарността си към нея Наско Сираков. Трогнат от жеста, той показа следното:

„ С признателност към примата на българската сцена Лили Иванова за следващия жест към обичания й „ Левски “. За нас е въпрос на привилегия да имаме покровител във Ваше лице и да знаем, че заставате паралелно до огромното левскарско семейство в неговата битка за предпазване на клуба. Благодарим ви, че още веднъж сте образец за левскарите… По делата ще ги познаете! “



Феновете са екзалтирани от поддръжката на Лили. Техните мнения са повече от показателни:

„ Винаги е казвала в интервютата,че ЛЕВСКИ за нея значи доста! Респект и почитание към тази жена! “

„ Да е жива и здрава грандамата на нашата сцена! И все по този начин да обича обичания ни Левски! “

„ Огромна певица и левскарка за образец! Благодарим ти, Лили! “

Естествено, у нас нещата в никакъв случай не са еднопосочни. Между мненията има думи на постоянно недоволни. Според някои левскари, 1000 лв. не са кой знае какво. Те разясняват, че доста хора са дали по толкоз, само че никой не е получил признателност от Наско Сираков в обществените мрежи. Макар и да са доста по-малко, негативните мнения за дарението на Лили Иванова демонстрират, че българките футболни почитатели има още доста какво да учат за нормите в държанието даже към тези, които им оказват помощ да се резервира клуба.

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР