Кадри Нова ТВВече всички са свикнали където и да се

...
Кадри Нова ТВВече всички са свикнали където и да се
Коментари Харесай

Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ

Вече всички са привикнали където и да се появи доктор Мирослав Ненков да има занимателни истории, вицове и доста смях. Драмата с персоналният му доктор Атанас Пелтеков имат такива в остатък и описаха някои от тях пред Лора Крумова.

Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, която на една зрелост. Тя ми споделя, че преди две години са ѝ поставили изкуствени гърди. Аз споделям: ”Страхотно! Браво! На такава възраст да си сложите гърди! ”. И тя попита: ”Искате ли да ги видите? ”. Аз отвърнах: ”Вярвам ви, госпожо! ”, само че тя въпреки всичко ми ги сподели. След това поговорихме за лекаря, който ѝ е направил хубавите гърди, които пациентката ми сподели още няколко пъти, описа лекар Ненков комична обстановка от практиката си.


`); break case width
Двамата имат и занимание, което практикуват, а точно гмуркането. И за това имат истории, които описват през смях.

Наско не ми разрешава да фотографирам до момента в който съм под водата. Оказа се, че до момента в който фотографирам – това лишава вниманието ми, губи време и хаби въздух. И откакто ми издърпа камерата от ръцете – към този момент не се постанова всички да излизат отвън водата, тъй като аз нямам въздух. Преживяването под водата е неповторимо. Там в действителност е един различен свят.
От скоро лекар Ненков оглавява ДКЦ в София. За разликата сред него и останалите такива описа.

Ние, нашата гилдия имаме проблем и той е обвързван с отношението към пациента. Това при нас ще бъде друго. Ще срещат различен тип отношение нашите пациенти. Нашият център ще бъде като в Турция. Медицинското качество, което се получава там не е доста повече. Много повече е обаче е отношението. Отнасят се деликатно, възпитано, почтително и с нужната доза емпатия.



Това даде обещание новият шеф и се закле, че ще го направи и ще опита да наложи този тип отношение и при сътрудниците си.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР