Кадри БТВЗапочват нокаутите в Гласът на България“ и задачата на

...
Кадри БТВЗапочват нокаутите в Гласът на България“ и задачата на
Коментари Харесай

Миро за Мария Илиева: „Паметник на културата“

Кадри БТВ

Започват нокаутите в „ Гласът на България “ и задачата на менторите става много комплицирана. Тази година всички са толкоз надарени, че сложна задача е да се избере някой, който да изпъква измежду останалите.

Тази вечер броя участници би трябвало да намалее на половина и напред да продължат в действителност най-хубавите. Треньорите към този момент няма да имат привилегията да избавят или да крадат някой и отпадането значи край за борбата за купата и огромната премия.



Двама от тях неотдавна издадоха първия си взаимен план – „ Ако на следващия ден няма през днешния ден “ и известността му скочи незабавно. Пред водещите на Преди обед двамата започнаха взаимни хвалби кой по-добър, че се стигна даже до такава степен, Миро да назова Мария Илиева Паметник на културата. За смекчи това изявление по адрес на колежката си отклони вниманието и стартира да споделя за постройката присъстваща в клипа.

Това е банята в Банкя, постройка от деветнадесети век, построена с един милион златни лв., каква визия в бъдещето. Колко костват един милион златни лв. от тогавашните времена в този момент? Онези хора са помислили за бъдещето, в този момент е наш ред.



На въпрос за какво чак в този момент вършат взаимен план Мария Илиева отговори:

Всичко се случва в верния миг. Точно в този момент можем да разкажем за полезностите в живота, любовта.

За работата си като ментори споделиха, че е душевен изтощаващо да оценяваш страхотни музиканти.

Сърцето боли. Това са толкоз благи хора и в един миг би трябвало да отсееш. Но пък ние доста се сближихме с тези хора и оттук насетне с голямо наслаждение ще им оказваме помощ по пътя им напред.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР