Кадри БТВТози сезон на Бригада нов дом“ е обърнат в

...
Кадри БТВТози сезон на Бригада нов дом“ е обърнат в
Коментари Харесай

„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ

Този сезон на „ Бригада нов дом “ е извърнат в помощ на многодетни фамилии. Такива очевидно се намират в България, въпреки да не се срещат постоянно. Хора, които са отдадени на фамилията и децата получават и помощ от бригадата.

След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме към този момент, в този момент мизата е вдигната. Този път това е многодетно семейство – това на Цвети и Коце, които имат цели девет деца. Те са щастлива двойка, чиято обич е била наградена с осем деца.

Шест от тях са три двойки близнаци, а постоянно при фамилията остава и синът на Коце от предходен брак, с който децата в къщата стават общо девет. Най-голямото от тях е Емили, която е на 12 години е в голяма поддръжка и помощ на родителите си.
`); break case width


Сега ще ви срещна с едно семейство, което има девет деца, по този начин показа идващите утвърдени за ремонт Мария Силвестър.
Единодушно „ ехаааа “ отекна в тясната каравана на бригадата.
Домът на фамилията наподобява по-скоро на същинска детска градина и задачата на майсторите по никакъв начин не е лека. От предаването пробват най-малко малко да улеснят живота на децата и техните родители, и да обезпечат персонално пространство за всеки.

Мария се впуска в едно от най-големите завършения, които е имала до момента – да гледа сама всичките деца цялостен един следобяд, с цел да могат щастливите родители да се порадват на малко време дружно.



Аз доста се изморих, незнам тъкмо по какъв начин да се оправя, разяснява тя след този екшън с толкоз доста деца. Това е едно от най-екстремните неща, които съм правила.

На финала на епизода, по традиция следва и най-сладката част – идването на фамилията и „ издаването на обекта “. Как тъкмо ще реагират на типа на отремонтирания си дом ще забележим в епизода, който следва.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР