кадри бТВТИР-ът, който се запали на Тракия тази сутрин, е

...
кадри бТВТИР-ът, който се запали на Тракия тази сутрин, е
Коментари Харесай

ТИР-ът, който се запали на Тракия, превозвал лепило

кадри бТВ

ТИР-ът, който се възпламени на " Тракия " тази заран, е превозвал лепило, заяви бТВ.

Сигналът за случая е подаден към пожарната в Сливен към 9:20 часа. Тежкотоварният автомобил се е запалил в посока Бургас. Той е превозвал лепило. Пламнали са и сухи треви и шубраци в близост. Няма потърпевши.

Шофьорът, който е български жител, превозвал лепило за обувки в железни кутии, когато пука гума в придвижване и товарът се възпламенява.

В първите минути водачът се опитал да гаси самичък огъня и съумял да откачи ремаркето с горящото лепило. На мястото на случая са изпратени два екипа на пожарната в Сливен, два - от Нова Загора и един от Ямбол. 



След 11 часа огънят е овладян, заяви комисар Владимир Демирев, шеф на пожарната в Сливен. Според него до цялостното му потушаване ще мине време, тъй като лепилото е в железни кутии, които горят дълго. 

Има обгазяване над автомагистрала и по тази причина по искане на полицията секторът от 235-ия до 277-ия км е затворен в двете направления.

От полицията оповестяват, че придвижването по Автомагистрала " Тракия " в сектора от Ямбол до Нова Загора е затворено. Екипи на ПБЗН обработват произшествието. 

Движението се контролира от екипи на полицията. Пътуващите за Бургас се отбиват на Пътния възел за Нова Загора. Пътуващите за София се отбиват от разклона за Ямбол по остарелия път за Нова Загора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР