кадри bTVСочената за несправедлив фаворит в “Мастършеф Лора се оказа

...
кадри bTVСочената за несправедлив фаворит в “Мастършеф Лора се оказа
Коментари Харесай

Лора закъса в “Мастършеф”, зрителите се кефят

кадри bTV

Сочената за неправдив любимец в “Мастършеф ” Лора се оказа напълно покрай изпазането от конкуренцията за занимание готвачи. В тежък стрес тест, в който кандидатите за купата готвиха на дребен газов котлон, единствено с един съд и един уред, тя се провали толкоз, че и настойникът ѝ началник Кустев не можа да я избави. Така в основен миг от предаването, тя беше осъдена с черна престилка.



Наказанието беше посрещнато с съвсем с екстаз от запалените фенове, които изливат усещанията си от “Мастършеф ” в обществените мрежи. Едва ли в някой формат е имало участник, за който толкоз хора да са стискали палци да отпадне. Коментарите с такива пожелания са десетки, да не кажем стотици.



Човекът от журито, който заяви тежката присъда на Лора, беше началник Таралежков. Той и ресторантьорът Сарафов започнаха все по-настойчиво да изясняват на моделката и някогашна мис България, че бърка концептуално в готвенето си и прави еднотипни неща.


Журито подвигна критериите пред занимание готвачите
Цялото жури е на мнение, че като цяло на този стадий от кулинарната конкуренция участниците би трябвало да бъдат много по-оригинални и да демонстрират повече творчество. Шеф Кустев, който има постоянно най-тежките забележки, стана даже още по-взискателен.



Мнозина се чудят дали той преднамерено не подвига прекомерно високо летвата пред другите участници, с цел да даде късмет на Лора, към която има особено отношение от началото.



В последно време обаче той се дистанцира от нея. Много е евентуално някой да му е споделил, че нещата наподобяват прекомерно нагласени, а това е най-големият минус, което едно риалити може да получи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР