Кадри: бТВШефът на IT фирма Велислав Минчев продължи блестящата си

...
Кадри: бТВШефът на IT фирма Велислав Минчев продължи блестящата си
Коментари Харесай

Ники Кънчев към дама в „Стани богат“: Край, загинахте

Кадри: бТВ

Шефът на IT компания Велислав Минчев продължи блестящата си игра в „ Стани богат “ довечера.

По гледище на водещия Ники Кънчев той заключи сумата от 3000 лв., с цел да избегне финансов риск и да има постоянна основа за игра, а въпросът за нея беше: „ Кой е най-високият номинал, от който е отпечатвана влезнала в послание евробанкнота “? – 100, 200, 500 и 1000.


`); break case width
Вили бе на път самичък да познае отговора, защото се насочи към втората опция, като означи, че 500 евро по-лесно се фалшифицират и се употребяват най-вече от незаконните банди.

Той обаче не бе сигурен, че е прав и по тази причина повика на сцената от публиката Калин, който удостовери неговата теза и по този начин му оказа помощ да продължи напред.



Въпросът за 5000 лв. бе: „ Каква става британката Тони Гардинер, откакто е административен помощник на кино лентата „ Лорънс Арабски “?, с варианти Съпруга на йорданския крал, Генерален секретар на Организация на обединените нации, Посланик в Сирия и Директор на МИ-5.

Останал без жокери, само че и по-спокоен, че си е подсигурил прилична заработена сума, Минчев опита да разсъждава. Той излючи втората опция, защото филмът е остарял, а след това и другите две, и отгатна, че правилният отговор е Съпруга на йорданския крал.



Последва въпрос за 10 000 лв.: „ Кой е единственият музикант, признат 3 пъти в залата на славата на рокендрола “? – Джон Ленън, Майкъл Джексън, Ерик Клептън и Тина Търнър.

Велислав зачерта Ленън, само че по-късно посочи, че в случай че се е колебаел сред двама, щяло да е рисковано, откакто предишния въпрос е минал на магия, и реши да се откаже.



Така играчът си потегли с 5000 лв., само че пропусна да вземе още толкоз, защото към този момент отвън играта правилно уточни Клептън.

Втора на стола на благосъстоянието през днешния ден се настани комерсиалният представител и учител по британски език Добринка Ненкова, която написа трилъри и е майка на деца.

Тя мина леко през първите въпроса, само че откакто проработи първата сигурна сума, срещна компликации на въпроса за 1000 лв. – „ Съпруга на кой римски император е Валерия Месалина, трансформирала се в синоним за поквареност “? – Клавдий, Калигула, Нерон и Октавиан Август.



Добринка не знаеше и отговора и реши, че е по-разумно да се обади на приятелката си Дебора Михалева, което се оказа умен ход, защото дамата от Стара Загора правилно маркира Клавдий.

Впоследствие участничката заключи сумата от 1500 лв., за която въпросът беше: „ Коя е Барбара Милисънт Робъртс? – Американска певица, Ирландска певица, Куклата Барби и Нидерландски модел.

Ненкова изиска жокер „ 50:50 “ и откакто компютърът остава втората и третата опция, тя уточни Куклата Барби.



Тук Ники Кънчев обаче реши да държи още малко напрегнат Добринка и изстреля фразата: „ Край, загинахте “. За да звучи по-убедително, той сподели, че става въпрос за майката на Ирландска певица, само че виждайки, че дамата против него показва подготвеност да стане от стола, посочи, че в действителност това е майката на Барби.

Въпрос номер 8 за 2000 лв. бе: „ Кой реализатор не е част от известна група преди да стартира солова кариера? “ – Стинг, Роби Уилямс, Хари Стайлс, Джейсън Донован.



Доби изключи Уилямс, защото е член на известна група, за Стинг сподели, че му симпатизира, а за Стайлс, че нищо не и приказва. Тя предложения на сцената от публиката брачна половинка си Димитър, който напомни, че Донован стартира в дует с Кайли Миноуг.

Жена му обаче изрази подозрение дали дуета се води и група, а Ники Кънчев в допълнение ускори съмненията й с признанието, че в едни случаи групата се приема за дует, само че в други – не.



Доби предложи на мъжа си да маркират Стайлс, само че след това размишления и уточни Стинг. Това обаче се оказа неточност, защото верният отговор беше Донован и госпожа Ненкова напусна телевизионната игра по бТВ с 1500 лв..

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР