Кадри: БТВПротест в подкрепа на Никола Минчев се провежда в

...
Кадри: БТВПротест в подкрепа на Никола Минчев се провежда в
Коментари Харесай

Протест и викове Мафия пред парламента. Жена сравни ситуацията със случилото се с кабинета на Филип Димитров

Кадри: БТВ

Протест в поддръжка на Никола Минчев се организира сега пред Народното събрание. Недоволството е проведено във фейсбук от група жители, заяви БТВ. Хората са пред постройката на Народното събрание и викат " Мафия ".



" В последните шест месеца живеем в малко по-позитивно място, съгласно мен. Днес тъкмо тези, които щяха да изчегъртват статуквото, се оказа, че го поддържаха. Затова съм тук, тъй като не желая да се връща статуквото. Предпочитам да пребивавам на по-приятно място, както беше през последните шест месеца. Аз съм тук в поддръжка на ръководещите за първи път. Винаги до момента съм бил от другата страна ", сподели млад мъж с афиш " Аз съм за Никола " пред БТВ.



Протестираща жена пък съпостави обстановката с друга от преди съвсем 30 години. " Когато беше на път държавното управление на Филип Димитров да падне ние бяхме също тук, с цел да го подкрепим. Абсолютно същото е. По същия метод смъкнаха държавното управление на Съюз на демократичните сили, разпаднаха го. По същия метод в този момент ще смъкват след 7 дни и това държавно управление. Те се прегрупираха по някакъв метод. Те го вършат, те знаят по какъв начин да го вършат. Никога не дадоха опция на държавно управление, което може да направи промени, да работи повече от шест месеца. И в този момент го вършат отново. Нищо положително няма да се случи, тъй като ще се върнат още веднъж тези на власт - ГЕРБ, а най-лошото е, че ще пристигна и този от " Възраждане ", който ще ни направи концлагери ", каза жената.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР