Кадри: бТВМодераторът на цифрово съдържание в интернет Ивайло Велков от

...
Кадри: бТВМодераторът на цифрово съдържание в интернет Ивайло Велков от
Коментари Харесай

Модератор отвори въпрос за 10 000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ

Модераторът на цифрово наличие в интернет Ивайло Велков от Шумен показва познания и завоюва 5000 лв. от „ Стани богат “ довечера.

Преди да седне на стола на благосъстоянието за него се разбра още, че свири на китара и барабани, има бакалавърска тапия по логика на психиката и мечтае да живее на село.

За 1000 лв. той бе запитан: „ Каква кола ще нарусива всяко дете, в случай че му дадат хартия и цветни моливи, съгласно Енцо Ферари “? – Жълта, Зелена, Синя, Червена.
`); break case width


Тук играчът съобщи, че аленият цвят е емблематичен и това предопредели правилния му отговор.

При въпроса за 1500 лв. обаче Велков употребява и първия си жокер: „ Каква специалност има Барак Обама, преди да бъде определен за президент на Съединени американски щати “? – Министър на образованието, Сенатор, Вицепрезидент, Лекар. Той се обади на съгражданина си Павел Георгиев, който една секунда преди да изтече времето му оказа помощ да продължи напред със Сенатор.



Иво заключи сумата от 2000 лв., за която въпросът бе: „ В коя фантастична поредност най-скъпоценната стока във Вселената се назовава „ фалшификация “ или „ меланж “? – Фондация, Матрицата, Дюн, Междузвездни войни. В идващия миг усмивка озари лицето на участника, защото знаеше, че става въпрос за Дюн.



Последва въпрос на Ники Кънчев за 3000 лв.: „ Според кого „ лъжата, вероломството, жестокостта са положителни, когато се нужни за укрепването на властта “? – Николо Макиавели, Мария Медичи, Наполеон Бонапарт, Бенито Мусолини.



Ивайло се колебаеше сред третата и четвърта алтернатива, и по тази причина изиска „ 50:50 “. Компютърът остави обаче в играта първата и втората опция, и тогава шуменецът реши да рискува.

„ Все отново съм пристигнал да играя и по тази причина дано острелям заека, за който нищо не зная “, посочи Ивайло. В последна сметка той позна, че става въпрос за Николо, за който преди този момент посочи, че няма никаква визия кой е.

Въпросът за 5000 лв. бе: „ Названието на коя група идва от остаряло име на балканска столица “? – Лайбах, Рамщайн, Кайзер Чийфс, Крафтверк.



Иво извика на помощ от аудитория Кристиян, само че той бе откровен, че не може да му е потребен. Тогава Велков заключи, че две глави в тази ситуация не мислят по-добре от една, само че пък рискуват по-добре. Кристиян се съгласи и двамата правилно маркираха остарялото име на Любляна – Лайбах.



Ивайло се отхвърли на въпроса за 10 000 лв.: „ Колко време престоява в орбита първият неестествен сателит, изстрелян към Земята “? – 3 денонощия, 3 седмици, 3 месеца, 3 години. Вече отвън телевизионната игра по бТВ той заложи на 3 денонощия, само че сбърка, защото Спутник-1 е прокиснал в орбитата цели 3 месеца – от 4 октомври 1957 година до 4 януари 1958-а.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР