Кадри БТВМного сложен въпрос спъна младеж към мечтаната сума в

...
Кадри БТВМного сложен въпрос спъна младеж към мечтаната сума в
Коментари Харесай

Речникът на Ники Кънчев възмути зрителите

Кадри БТВ

Много комплициран въпрос спъна юноша към мечтаната сума в „ Стани богат “. Цветан, който е приключил публицистика седна в стола на благосъстоянието. Не че стигна надалеч, въпреки да опита с доста приказки да покаже някакви познания, само че толкоз си може. По-голямо усещане на феновете направи още веднъж водещия, който за следващ път съгласно неговите разбирания пробва да предразположи участника.



Марияна Дичева е моята майка. Тя е един извънредно компетентен и можещ човек. Така показа синчето майка си, която би трябвало да му помогне на въпрос, обикновен за по-старото потомство.
`); break case width
Здрасти Мариянски, Ники Кънчев от шоуто „ Стани богат “, по какъв начин си? Да окажеш помощ на синчето., фамилиарничи с човек, който не познава и опита да изпъкне на фона на незнаещите.

Тази марка „ Булгаррено “ е трябвало да се създава в Червен бряг, само че се създава в Пловдив.



Не толкоз знанията на участникът възмутиха феновете, а държанието на водещия.

„ Да чуем вЯрния отговор! “ – това е минимум дразнещото през днешния ден. Само един дрогиран или елементарен човек може да се отнася по този начин фамилиарно към непознати хора – „ скъпа “, „ Митак “…и върха – „ Мариански “ на майката на Цветан.

Най-голямото проваляне на този червенобрежки селтак с белите маратонки е когато назова Юрий Гагарин Юрката. Когато ти липсват първите седем години си е за цялостен живот.

Хора, МОЛЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), ТОЗИ ВОДЕЩ ……..?!?!?!?!?!?!?! Особено след Михаил Билалов, това е …..?!?!?!?!?!?!?!



Според мен, с следващата издънка, с обръщението към жокера – „ Мариански “, Кънчев е позор за предаването!

Кънчев, стой се с тези подправени импровизации. Прочети дали „ единствено при нас на Балканите “ се избира Спортист на годината!

Някой най-сетне да научи водещия по какъв начин се държи приблизително образован човек с непознати – приказва се на Ви, а не на Ви и на Ти!!!
И няма дума вЯрни – ограмотете го малко от малко…

Този водещ се компрометира от ден на ден и повече…в желанието си да приказва повече в сравнение с е належащо, или се пробва да прави комизъм, което въобще не му се отдава, се проваля все по- безапелационно

Кънчев в действителност се олива с фамилиарниченето-как може да се обръща към непозната със „ скъпа “ и да й приказва на „ ти “?

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР