кадри bTVИма и ли няма проникване? Този въпрос тормози феновете

...
кадри bTVИма и ли няма проникване? Този въпрос тормози феновете
Коментари Харесай

Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV

Има и ли няма „ навлизане ”? Този въпрос тормози почитателите на „ Ергенът ” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с изказванието, че любовната игра сред нея и Алек от игра си е станала истински акт.

На фрагментите в анонса на идващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени подиуми на брега, а и вътре в морето. Разказът на Валерия за срещата ѝ пък е толкоз колоритен, че Надя напълно съответно попита: „ Имаше ли навлизане? ”.

Отговорът беше: „ Може и да е имало ”.
`); break case width


В тази обстановка спекулациите на феновете, споделени в мненията в обществените мрежи, се развихриха до прекаленост. Мненията въпреки всичко могат да бъдат разграничени в две групи. Едната счита, че каквото е имало да става, е станало. Според другата, която може би гледа шоуто по-резервирано, нищо такова не се е случило, просто Валерия лъже пред останалите, с цел да ги изнерви оптимално. Те предизвестяват останалите, че монтажът в предаването постоянно е подвеждащ, с цел да има повече „ сеир ”.



Във всеки от случаите, едно е сигурното – зрителките са отвратени от целувките и натисканията, които Алек практикува с всички от участничките и при всяка опция. Много от тях към този момент не го виждат като сериозен мъж с бизнес, а просто като юноша, който се възползва от обстановката и даже не прави опит да се въздържа.



Един от най-харесваните мнения на зрителка гласи следното:

„ Алек е най-отвратителния вид “мъж ” – блудкав, подъл измамник, който на всяка смъква звезди, лъже, маже, та дори и си има вяра. Съсипахте целия концепт на предаването, тъй като с всяка минала среща на кръвопиеца с следващата глупава и охотна “жертва ” губите меродавност. В първите сезони най-малко имаше проблясъци на същински усеща. Тук всеки е просто артист в търсене на извява. Супер просташко и безсмислено. “

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР