кадри bTVЕдно не може да се отрече на естрадната легенда

...
кадри bTVЕдно не може да се отрече на естрадната легенда
Коментари Харесай

Георги Христов шокира всички с ужасен белег на ръката

кадри bTV

Едно не може да се отхвърли на естрадната легенда Георги Христов – той постоянно има с какво да изненада аудиторията и да насочи вниманието към себе си. Дали ще е с музика, дали ще е с нова клевета или разобличаване от предишното, той съумява да поддържа мистерията към себе си. И, несъмнено, това му се отплаща и продължава да го държи настоящ.



Този път артистът шокира феновете на bTV с демонстрацията на белег от грубо изгаряне на ръката му, за които знаят в действителност малко на брой. А историята за това по какъв начин го е получил е много тъжна.
`); break case width


В изявление за малкия екран Георги Христов говореше напълно почтено за това кои храни не харесва. Оказа се, че претенциите му са свързани най-много с контузии от детството – не яде зелен боб, тъй като като дете са го карали принудително.

„ До скоро не ядях и леща, тъй като съм се изгарял като 2-годишен “, добави той. Най-неочаквано за всички артистът в идващия миг нави ръкава си и сподели ужасяващ и значителен белег от грубо изгаряне. „ Понякога се назовавам Белязания “, добави Христов.



Разкритието му единствено демонстрира, какъв брой малко знаят хората за огромния български глас отвън театралния му облик. Самият той обаче доста държи да е по този начин и даже сподели, че след концерт би сменил лицето си, в случай че можеше, единствено с цел да не бъде разпознат.



Георги Христов изясни също и перфекционизма си по отношение на фамозните си театрални костюми. Обуе ли панталона, с който ще пее, той не сяда, с цел да не скапе съвършения борд и да не изскочат колената. „ Когато изляза на сцената, хората първо 15 минути ме оглеждат, чак по-късно стартират да ме слушат “, изясни Георги Христов.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР