Кадри: БТВ21-годишната Жанин Ал-Шаргаби впечатли водещия и публиката на предаването

...
Кадри: БТВ21-годишната Жанин Ал-Шаргаби впечатли водещия и публиката на предаването
Коментари Харесай

21-годишната Жанин впечатли в Стани богат. Мина през девет въпроса без жокер

Кадри: БТВ

21-годишната Жанин Ал-Шаргаби впечатли водещия и публиката на предаването " Стани богат " със знанията и разсъжденията, които показва с играта си.

Тя стигна до 11-и въпрос за 10 000 лв.. По-интересното е, че Жана, която е от българо-йеменски брак, отговори на първите девет въпроса без да употребява даже един жокер. Ал-Шаргаби се занимава с право и взе участие в надпревари по диспути в разнообразни страни.

В излъченото през вчерашния ден предаване тя отговори на първите седем въпроса в играта, разчитайки изцяло на своите познания, а през днешния ден направи това с още два. Осмият бе " Какъв е надписът, който образуват особено засадените през 1981 година дръвчета край русенското село Обретеница? ", на което тя уточни " 1300 България ", а по-късно, макар че не знаеше съответния отговор, тя пресметна какъв брой синове е родила Шехерезада на цар Шахриар за 1001 нощи - трима.

 

На десети въпрос тя още веднъж направи солидни и разумни разсъждения, само че трябваше да употребява жокер " Помощ от публиката ", благодарение на който уточни нов правилен отговор - че от Невена Коканова, Мерилин Монро, София Лорен и Грета Гарбо точно Монро е родена през същата година, в която и кралица Елизабет II.



За страдание, Жанин отпадна на 11-ия въпрос, който е за 10 000 лв.. В него се питаше " Кое от животните не е било на борда на балона, повдигнат от братя Монголфие на 19 септември 1783 година " С жокер " 50:50 " отпаднаха два от отговорите - " петел " и " овца ", само че при останали " патица " и " крава ", тя разсъждава много, реши, че " крава " е прекомерно явен отговор за тази фаза на играта и в последна сметка уточни " патица ", което се оказа неточност.

Въпреки това Жанин си потегли с 3000 лв. - сумата, която избра за втора сигурна, и сигурно остави отлични усещания в феновете. Остана й и един жокер, който по този начин и не употребява - " Обади се на другар ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР