кадри bTV: Златимир Йочев изнерви БербатовВъпрос за отношенията му със

...
кадри bTV: Златимир Йочев изнерви БербатовВъпрос за отношенията му със
Коментари Харесай

Златимир Йочев изнерви Бербатов

кадри bTV: Златимир Йочев изнерви Бербатов

Въпрос за връзките му със Стилиян Петров изнерви Димитър Бербатов при гостуването му в bTV. Той одобри като провокация въпроса на водещия Златимир Йочев дали не са се скарали, каквато мълва се носи.



„ Ти не ме ли пита това предния път? “, попита сърдит Бербатов, внезапно изоставяйки общителната форма на диалог. Злати обаче не остана задължен и също мина на „ ти “, като посочи, че не е задавал този въпрос, по пък желае да чуе отговора му персонално от събеседника си.
Външна реклама`); break case width


Бербатов демонстративно се обърна към камерата и реши да приказва непосредствено към феновете. Той твърдо отхвърли да има разкол сред него, Стилиян Петров и Мартин Петров, които остават все по този начин решени да трансформират работата на Българския футболен съюз.

„ Хора, по този начин няма да стане! “, сподели Бербо на тези, които се пробват с интриги да разделят тримата ни огромни футболисти, ангажирани с бъдещето на БФС. Той дефинира сходни интриги като „ смешки “ и „ детски истории “.

При гостуването си в bTV Димитър Бербатов съобщи, че е сигурен, че Боби Михайлов към момента командва БФС, макар подадената оставка.


„ Тези хора не желаят да си тръгнат “, съобщи той и добави, че Михайлов все по този начин всеки ден е в централата на съюза.
Според някогашната звезда на „ Манчестър Юнайтед “ до 15 март има доста време и в случай че хората са будни, на тази дата може да се организира почтен конгрес на БФС и да се слагат нещата на здрава основа. За страдание се вършат процедурни хватки, с цел да продължи оптимално хаоса в организацията.



Бербатов употребява ефира на bTV с цел да се обърне непосредствено към младежите в България.

„ Бъдете деликатни кого следвате във фейсбуци и тиктоци и на кого се възхищавате “, посъветва ги той. Въпреки лекия изблик на нерви след въпроса за връзките със Стилиян Петров, Бербатов приключи с другарски звук изявлението са Мария Цънцарова и Златимир Йочев.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР