кадри bTV, Фейсбук/ЕргенътРешението коя да е победителката в Ергенът“ е

...
кадри bTV, Фейсбук/ЕргенътРешението коя да е победителката в Ергенът“ е
Коментари Харесай

Зрителите избраха Малката русалка Микаела да спечели „Ергенът“

кадри bTV, Фейсбук/Ергенът

Решението коя да е победителката в „ Ергенът “ е на основния воин в шоуто, в този случай Евгени Генчев. Но в случай че зависеше от феновете, спечелилият евентуално към този момент щеше да е явен – Микаела. Студентката в Хага, родена в Разлог, завоюва сърцата на феновете с сполучливото заобикаляне на свадите сред другите участнички. Червенокосата хубавица очарова хората с държанието си по време на срещата с Евгени.



Продукцията сама изиска от почитателите да създадат съпоставяне сред Виктория и Микаела във Facebook. Коя е по-харесвана е без подозрение. Хората са доста съответни и ясни за какво харесват повече Микаела:

„ Тя е естествена и земна, при Виктория нещата са по-сложни, след разгулния живот на стюардеса без доста задръжки, както тя сама се разказа, е имала и достойнството да попадне в индийски ашрам, откъдето се е сдобила и с тантричен сомнамбулизъм … Тя завладяващата парадигма на индийската философска мисъл, подтикваща почитателите си към медитация, съзерцания и духовни трансформации, в доста случаи се оказва поизтъркана скица за рекрутиране на заблудени човешки души, с която самопровъзгласили се „ Духовни водачи ” са нанесли тежки провали на доста младежи, попаднали в паяжината на сектите и бордеите им!



„ Микаела е най – красива съгласно мен, доста естествена и даже се чудя, по какъв начин е попаднала там. Дано не се окаже гнила ябълка като “ манекенката „

„ Микаела! Красива, интелигентна, блага, усмихната и най-много друга от останалата масовка! “

Феновете на Микаела дори я оприличават непосредствено на Дисни принцесата Ариел. И това очевидно не е единствено поради алената ѝ коса, която в действителност припомня за Малката нимфа.



Самата Микаела не е толкоз мирна и хрисима, колкото наподобява на феновете. В профила си в Инстаграм показа много остра имитация по отношение на девойките, с които се конкурира за сърцето на Евгени. Тя декларира, че се усеща като „ самодива измежду орки “, което не е по никакъв начин възпитана оценка за другите участнички. Високото самочувствие е нещо отлично, нека то да не изиграе неприятна смешка на Микаела, както се е случвало с доста самоуверени дами в „ Ергенът “.



Не ясно обаче какво мисли по въпроса Валерия, която по общо мнение изгрлежда най-близо до това да омае дефинитивно Евгени. Много е допустимо да забележим в скоро време директен конфликт сред нея и Микаела, която се оказа много директна, когато пази задатъка, който натрупа още при започване на „ Ергенът “. Вероятно точно такава обстановка ще покаже най-ясно на чия страна е публиката.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР