кадри bTV: Чефо плаче: Страшна участ го застигна след угасването

...
кадри bTV: Чефо плаче: Страшна участ го застигна след угасването
Коментари Харесай

Чефо плаче: Страшна участ го застигна след угасването на факела в Сървайвър

кадри bTV: Чефо плаче: Страшна орис го застигна след угасването на факела в Сървайвър

Влогърът Чефо загуби дуела с Тино и факелът му беше угасен, само че както феновете евентуално са се досетили, с това играта му във „ Сървайвър “ не завършва. „ За мен е чест, че 43 дни страдах и живях в ограничения с тези две племена “, разяснява той преди да се раздели с алените и сините, от които в разнообразни стадии на играта беше част.



Но уви, неговите премеждия май занапред стартират. Чефо беше изпратен на Острова на отшелника, където го чакаше Божана. При това не просто в нормалното си положение, а останала сама, без да има дни наред на кого да надува главата с непрекъснатото си говорене. Да не приказваме, че изолацията несъмнено още повече е засилило злобата и желанието за възмездие на тези, които счита за свои съществени врагове – Благо Джизъса и Едис Пала.



Реакцията на влогъра при типа на подскачащата край него Божана беше повече от показателна: „ Това е някаква смешка! “, първо простена, а след това съвсем проплака той. Зрителите пък демонстрираха цялостно схващане към очевидния му потрес от това, което му се случва.



Макар и да не се снабди с доста почитатели в „ Сървайвър “, всеобщо се разяснява, че оставането му в играта с цената на другарство на четири очи единствено с необузданата Божана, е не опрощение, а наказване за Чефо:

„ Онази лудата, евтина и неподдържана алкохоличка ще побърка момчето в този момент на този уединен остров… Направо ще преплува до Тринидад и Тобаго или пък до Антигуа и Барбуда, единствено и единствено да не е с този енергиен върколак!!! “



„ На Чефо след това ще му би трябвало психоаналитик, индивида 40 дни се пробва да изгони Божана и най-после на уединен остров с нея.  Стоицизмът няма да му стигне за тая кармична смешка “.
„ На уединен остров с Божана…. Горкият човек, несъмнено му идва да преплува Атлантика до Бг. “
Естествено, не би трябвало да се не помни, че образованието и първата специалност на Стефан Попов – Чефо е актьорството. Така че цялата изненада от повторната среща с Божана, откакто сякаш тя излезе от играта, може би е единствено режисура. Това, че тя е извадена на Острова на отшелника, беше незабавно разгадано от тима на сините, от които Чефо беше част преди отпадането му.



Зрителите обаче недоумяват за какво Божана беше оставена  на острова си без въобще да бъде показана какво прави във времето в изолираност.

Според тях това е най-малкото пропуск, а по-подозрителните виждат в отсъствието ѝ следващо доказателство, че финалът на „ Сървайвър “ е нагласен и тя е част от ангажимента.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР