Кадри БТВБягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй

...
Кадри БТВБягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй
Коментари Харесай

Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ

„ Бягство към успеха “ е едно риалити малко позабравено, защото минаха много години от първото такова премеждие, проведено и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и виновният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни детайлности от подготовката в ефира на БТВ.

Няма нито една секунда студийни фотоси. Локациите са разнообразни, снима се към естествени забележителности и елементарни български села. Самите те са доста комплицирани. Екипи ги обхождат месеци напред с цел да се уговорят, да се намерят подобаващите хора, които ще участват на самите местоположения. Всичко това е поради самото съревнование, всичко би трябвало да върви доста гладко и доста естествено от точка до точка.


`); break case width
Всичко се ревизира, даже дилемите ги опитваме ние самите, показа и Свеженов. Признавам, че две-три от тях даже аз не посмях да опитам, ано за участниците не би трябвало да има никакви терзания, без значение дали са добре готови.

Всеки искащ да взе участие в предаването може да го направи, като се запише на кастинг. Отборите в предаването са формирани от двама индивида. Те би трябвало да имат навършени 18 година и най-малко един от двамата да има годна шофьорска брошура, показа Евгени.



Интересен факт е, че редакторите и операторите, които снимат предаването, непрестанно се сменят, с цел да няма привързване към двойките, които вземат участие в предаването. Участниците нямат право да употребяват телефони и джипиеси по време на предаването. Основното е добра ориентировка, добра работа в екип, търсим хора с сложни качества, не е значима единствено силата.

В предишния сезон на „ Бягство към успеха “ е имало 23 000 души, които са кандидатствали за присъединяване. Тогава обаче единствено 12 двойки съумяват да се класират измежду участниците. Тази година селекцията също ще бъде направена по забавен метод.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР