Кадиев коментира, че дори не познава областния управител на Стара

...
Кадиев коментира, че дори не познава областния управител на Стара
Коментари Харесай

Кадиев нарече пълни глупости обвиненията на Нинова за план за убийството на БСП

Кадиев разяснява, че даже не познава регионалния шеф на Стара Загора, където беше лидер на листата на Левицата.

" Пълни нелепости. Нито е имало проект за ликвидиране на Българска социалистическа партия, нито регионалните шефове са работили за нас. Аз, да вземем за пример, на старозагорския не съм му виждал очите. Измишльотини ", написа някогашният социалист и народен представител в профила си във Facebook.

Преди него и Татяна Дончева разяснява обвиняванията на Нинова, като уточни, че напълно дребна част от тези над 50 хиляди гласа за Левицата са пристигнали от гласоподаватели на Българска социалистическа партия.

Дончева разяснява, че Нинова се е изказала в границите на " оня прякор, който й измисли Бойко Борисов ". По време на третия мандат на кабинета " Борисов " депутати и политици от ГЕРБ назоваха соцлидерката " госпожа Лъжа ".

По време на първата си конференция след изборите Корнелия Нинова оправда изгубените още над 7 хиляди гласа с акция против партията й и с внушения, че социалистите ще паднат до бариерата или даже отвън Народното събрание.

И упрекна, че Левицата е била преднамерено основана, с цел да попречи на резултата на Българска социалистическа партия, а не за да влезе в Народното събрание. В същото време, наред с обвиняванията, лидерката на Българска социалистическа партия още веднъж предложения някогашните съпартийци да се върнат в социалистическата партия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР