Където и да се появи, Дейвид Бекъм успява да обере

...
Където и да се появи, Дейвид Бекъм успява да обере
Коментари Харесай

Коя е голямата страст на Дейвид Бекъм

Където и да се появи, Дейвид Бекъм съумява да обере всички погледи. В последния ден на месец март той изгледа онлайн старта от Формула 1 в Бахрейн. Но не остана единствено фен, а се трансформира в деен участник в спортното събитие.
 Снимка 415545

Бившият футболист, който очевидно е почитател на високите скорости, не скри обстоятелството, че симпатизира на водача Люис Хамилтън . За негова наслада, точно той финишира първи в конкуренцията. А Бекъм имаше достойнството да размаха сигналния байрак за финала на надпреварата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham) на Мар 31, 2019 в 1:40 PDT

Преди старта Дейвид посети тима на Red Bull и видя от близко по какъв начин се случват нещата във Формула 1 . По лицето му можем да заключим, че е много впечатлен и въодушевен. Първо прегледа от близко болидите, а по-късно наблюдава конкуренцията от ВИП ложата.
 Снимка 415541

 Снимка 415542

След като Хамилтън финишира първи, Бекъм съумя да го поздрави, а по-късно са отпразнували успеха уместно. Със сигурност това бе един трогателен и запаметяващ се ден за някогашния футболист.
 Снимка 415540

Дейвид съумя за следващ път да затвърди имиджа си на моден мъж, като съчета ярък костюм с раирана риза в бяло и синьо. Обичайната прическа, слънчевите очила и секси усмивката - Бекъм е от мъжете, за които годините работят в тяхна изгода.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР