Къде има опасен завой, жп прелез, кой е най-удобният маршрут

...
Къде има опасен завой, жп прелез, кой е най-удобният маршрут
Коментари Харесай

Навигаторът Waze пуска актуализирана версия с шест нови функции

Къде има рисков завой, жп прелез, кой е най-удобният маршрут до крайната дестинация в съответен миг - това са единствено част от новите функционалности за приложението за навигация Waze. Програмата, която дава скъпа информация на водачите за пътната конюнктура в действително време и им оказва помощ да се придвижват по-безопасно, към този момент има обновена версия.

Апликацията демонстрира данни за пътища с риск от произшествия, рискове по определеното трасе, къде са най-близките станции за зареждане на електрически транспортни средства, а зад функционалностите ѝ стои цяла общественост от хора. Всеки от членовете може да алармира останалите за нещо, което се е случило на пътя.

Как да се движите в кръгово кръстовище може да е объркващо, изключително в случай че сте в чужд град. Сега благодарение на локалните членове Waze ще имате опция да изберете най-подходящата лента, в която да влезете и съотвено излезете, с цел да не пропуснете завоя си. Функцията ще е налична за потребителите на Android още този месец и за потребителите на iOS - по-късно през годината.

Вече ще може да получавате авансово предизвестие за спрени спешни транспортни средства, да вземем за пример кола за спешна помощ и пожарна, и надлежно да измененията навреме посоката си на придвижване. Така ще осигурите по-голяма сигурност както за себе си, по този начин и за чиновниците на спешна помощ. Тази актуализация към този момент е налична за водачите в Съединени американски щати, Канада, Мексико и Франция за Android и iOS, само че скоро ще бъде отключена и за други страни.

Никой не се радва да получи фиш за превишена скорост. Актуалната версия на Waze щепредупреждава за рестриктивните мерки на скоростта по целия свят, тъй че да се адаптирате безвредно към изменящите се пътни условия. Функцията ще бъде налична за всички консуматори на Android и iOS още този месец.

Waze към този момент ще предизвестява и за рискове като дупки, железопътни прелези и неприятно време. Актуализира ще бъде и картата, от която ще получаваме актуализирана информация за остри завои, неравности, идни пунктове за заплащане на пътни такси, или другояче казано - тол будки.

В партньорство с Flash приложението за навигация ще дава и потребна информация за паркингите, в това число какъв брой костват, дали са покрити, дали са налични за хора с инвалидни колички, дали има опция за паркиране и дали има станции за зареждане на електрически транспортни средства. Дори ще можете да резервирате мястото си за паркиране непосредствено от приложението Waze, с цел да спестите време.

От този месец Waze улеснява достъпа до информация за нормалните ви направления, в това число актуализации на трафика в действително време и закъснения по пътя. Така ще може бързо да сравните обичаните си направления с различни и да изберете най-удобния за момента.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР