Къде е вицепремиерът Атанас Пеканов и защо лъже, че е

...
Къде е вицепремиерът Атанас Пеканов и защо лъже, че е
Коментари Харесай

БСП за вицепремиера Пеканов: Подигравка! Излъга шефа на НС, 240 депутати и 7 млн. българи

Къде е вицепремиерът Атанас Пеканов и за какво лъже, че е в командировка – това попитаха депутатите на Българска социалистическа партия. По искане на левицата вицепремиерът през днешния ден трябваше да пристигна на чуване в Народното събрание, с цел да изясни какво се случва с предоговарянето на проекта за възобновяване и резистентност. За това Корнелия Нинова предизвести даже президента Румен Радев по време на консултациите за сформиране на държавно управление, само че през вчерашния ден стана ясно, че Пеканов няма да пристигна в Народно събрание.
Председателят на Народно събрание Росен Желязков изясни, че Пеканов взе участие в осмата годишна среща на икономическия конгрес в Делфи – събитие, отдадено на нарушената геополитическа обстановка, климата и околната среда, устойчиви финанси и стопанска система. Регистрирани били над 3000 души, а Пеканов отпътувал с кола.
Желязков изясни, че в диалог сред двамата вицепремиерът е заречен да пристигна на чуване другата седмица.
„ Г-н Пеканов през вчерашния ден си разреши да излъже ръководителя на Народното събрание, 240 народни представители и 7 милиона българи “, сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия. Той изясни, че в писмото му написа, че е в командировка от 26-и до 28-и, а през вчерашния ден е бил в Министерския съвет и е взел участие в тв излъчвания.
„ Кажете какво би трябвало да вършим с вицепремиери на страната, които най-нагло в писмен документ декларират и лъжат, че не са в България, а са в командировка и че не могат да се явят. Ето, имаме още няколко часа да гледаме правилника на Народно събрание, дано да намерим решение на този въпрос. Това е насмешка с всеки един от нас и със 7 милиона българи. Съжалявам, че това се прави от вицепремиера на страната, покровителстван от неговия патрон президента “, сподели Свиленски, предава 24 часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР