Къде е македонският вътрешен министър, когато има пребит негов гражданин.

...
Къде е македонският вътрешен министър, когато има пребит негов гражданин.
Коментари Харесай

Политик в РСМ: Къде е македонският вътрешен министър, когато има пребит негов гражданин?


„ Къде е македонският вътрешен министър, когато има пребит негов жител. Срамува ли се от нещо, крие ли нещо, или може би оправдава това държание. Започваме да си задаваме основни въпроси дали това държание на Османи не е спешен пиар “, сподели Петър Колев, водач на „ Граждански либерален съюз “ в РСМ.

„ Тези послания откровени ли и в случай че са откровени с тях би трябвало да се заемат основният прокурор и вътрешният министър. Кога ще забележим първият наказан в Северна Македония и вкаран в пандиза, тъй като е направил експанзия против нещо българско “, попита още Колев.

Изказванията му са във връзка побоя над българина в Охрид.

„ Вместо експанзия, предлагаме решение – разговор с македонските институции, който повече от две години интензивно се заобикаля. Предлагаме разговор с европейските институции. Някой в Скопие не схваща, че Северна Македония към момента не е почнала договаряния в Европейски Съюз. Тя не е отворила нито една глава от преговорния развой. В момента Северна Македония сама си поставя несъгласие “, сподели още Петър Колев.

Преди няколк одни п разгласи във Facebook, че се не разрешава на български евродепутат и политици да участват на честванията на Гоце Делчев в Скопие на 4 февруари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР