Къде бихте искали да бъдете в момента? Разберете какво ви

...
Къде бихте искали да бъдете в момента? Разберете какво ви
Коментари Харесай

Къде бихте искали да бъдете в момента? Разберете какво ви липсва!

Къде бихте желали да бъдете сега? Разберете какво ви липсва!

В кръговрата на живота, събитията и делата от време на време се лишаваме от скъпото време, което ни е належащо, с цел да се превърнем в същински благополучен човек.

Понякога ни липсват толкоз елементарни и в това време доста значими неща. Искате ли да разберете защо става въпрос? Тогава този тест е за вас.

Сега ви предлагаме да се отпуснете малко и да разгледате тези 8 чудесни места. Всяко от тях е красиво и неповторимо по собствен личен метод.

Всяко място има нещо неповторимо и привличащо вниманието. Слушайте себе си. Помислете къде бихте желали да сте сега. Готови ли сте?

1. Градинска скамейка

Нуждаете се от връзка, говорете. Не единствено няколко думи, а дълги, задушевни диалози. Отделете време за остарял другар, помолете го и той да ви отдели време. Говорете най-малко до сутринта за всичко в света: за предишното, сегашното, бъдещето.

2. Пътека в гората

Нуждаете се от обновяване, смяна. Вероятно – не съществена. Основата на живота ви ви устройва. Но все пак са нужни някои външни промени и усъвършенствания. Може би би трябвало да измененията вашия жанр на прическа, на обличане? Или може би се нуждаете от пренареждане на мебелите в жилището, проучване на нова специалност, разширение на обсега на дейностите?

3. Кафе с красива панорама

Трябва по някакъв метод да опресните възприятията си, да вкусите живота. Ще ви помогне пътешестване до друга страна или град. Може би си заслужава да опитате нещо извънредно за вас: конна езда, пейнтбол, скок с парашут. Но не си позволявайте глупави опасности.

4. Къща в планината

Нуждаете се от елементарен кротичък живот. Вие сте доста изтощени. В идеалния случай – отидете някъде, където няма хора. Свийте гнездо, отглеждайте растения, вземете си крава или най-малко коза. Вечерите слушайте песента на щурците. Заспивайте под звуците на дъжда. Събудете се от миризмата на люляк и песента на птиците.

5. Езеро

Нуждаете се от независимост. Вие се задушавате от живота, който живеете в този момент. Почувствайте в себе си вятъра, не мислете за следствията. Отлетете до мястото, където сърцето ви зове.

6. Уютен вътрешен двор

Нуждаете се от естествен живот. Най-обикновения, без възходи и падения, без крайности. Задайте си избран режим и го спазвайте. Планирайте дните си. Направете си рутина – загрявка, време за обяд, разходка преди лягане.

7. Морски фар

Нуждаете се от фантазия, някаква вяра. Една действителна фантазия, която има шансове за реализация. Но в това време огромна, която не може да бъде осъществена още на следващия ден. Необходими са доста работа, опит, самообладание и устойчивост.

8. Тераса край водата

Нуждаете се от отмора. На място, където има доста слънце и без никакви терзания. Изгарянето до черно не е належащо. Насладете се на слънцето, наситете с жива топлота. Връщайки се вкъщи, ще почувствате, че силата ви е безкрайна.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР