Кадърът от филма Ботев“ с прицелващия се Ники Илиев стана

...
Кадърът от филма Ботев“ с прицелващия се Ники Илиев стана
Коментари Харесай

Ники Илиев обясни защо се цели с грешното око

Кадърът от кино лентата „ Ботев “ с прицелващия се Ники Илиев стана вайръл и върху гърба на артиста се изсипаха стотици майтапи, мемета и рецензии. Във въпросната сцена Ники, в ролята на черкезина Джамбулет се прицелва с револвера си, като си е притворил дясното око, вместо лявото.

Това отприщи националното творчество, като се появиха доста мемета по тематиката, най-популярното бе съпроводено с надпис: „ Така става, като махнаха казармата “.

Режисьорът на кино лентата „ Завръщане “ обясни във фейсбук профила си за какво в действителност се е стигнал до любопитния кадър:

„ Бъзиците с окото са доста яки, само че истината е много по-тъпа и скучна (тук може да продължите да превъртате щото ще я разкажа).

Сигурно тъй като са светли очите ми са супер чувствителни на светлина, изключително дясното, нямам концепция за какво. В сцената не трябваше да изстрелвам, а да виждам щерка си на коня.

Пробвах с отворено дясно око, само че устоях две секунди и стартира да сълзи, надлежно не я виждах. Идеята беше в гледането и за това си продължих с лявото! Казах ви – тъпотия и досада. Но в случай че ви кефят повече ебавките с казармата(мен биха ме кефили) може да ги ползвате колкото желаете. Хубава година на всички. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР