Кадър: Youtube/Banker MediaЗам.-председателят на партията на Цветан Цветанов Републиканци за

...
Кадър: Youtube/Banker MediaЗам.-председателят на партията на Цветан Цветанов Републиканци за
Коментари Харесай

Човек на Цветанов: Гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС. Не се знае кой от тях управлява

Кадър: Youtube/Banker Media

Зам.-председателят на партията на Цветан Цветанов " Републиканци за България Павел Вълнев съобщи, че симбиозата сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е толкоз огромна, че не е ясно кой от тях ръководи.

" В Народното събрание действително съпротива няма. По време на обиколките ми из страната видях всеобщо практиката „ гласуваш за ГЕРБ, получаваш Движение за права и свободи “ ", сподели той в изявление за „ Студио Банкеръ.

„ В  България до момента в който откриеш компания и стартираш, към този момент са ти поискали рушвети от няколко места. В Америка съществува така наречен small business administration – държавна конструкция, която поддържа пред банките планове на претенденти без кредитно досие.  Ние нямаме държавна поддръжка за започващи дребни и междинни бизнеси, които са гръбнакът на всяка стопанска система. В Щатите институциите са работещи, всичко се случва по разпоредбите, а конкуренцията работи в интерес на по-добрия. У нас конкуренцията се показва наоколо до властта. Затова нямаме действителен бизнес и се разчита на държавни поръчки и европрограми. Данъците са ниски, само че липсва сигурност. Неслучайно „ Майкрософт “, и „ Амазон “ вложиха в Гърция “, разяснява той.

Във Велинград ГЕРБ печели изборите с 10 хиляди гласа, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия общо имат към 3 хиляди гласа. Назначава се общински съвет, отпред с представител на спечелилите, само че идва Влади Горанов и подрежда той да бъде сменен с човек на Движение за права и свободи, другояче щял да банкрутира общината, сподели той.

В момента се харчат 3 милиарда за една тръба, която може да остане неизползваема за България, с идването на демократите на власт в Съединени американски щати. Да не приказваме, че тази тръба не коства повече от милиард, сподели още зам.-председателят на „ Републиканци за България “.

За да се влагат вярно, би трябвало ясна визия какво желаеме да реализираме, бранш по бранш. Напълно изпълним е влак-стрела, който да свързва София, Варна и Бургас, а по-късно и околни балкански страни. Това ще подтиква туризма – стигаш от столицата до морето за 1 час – ще спадне трафикът по автомагистралите, ще намалеят транспортните злополуки. Много значима е и една автомагистрала в планински терен, която да тръгне от Благоевград, през Банско, Разлог, Гоце Делчев, Доспат, Девин, Смолян – тя ще развие тези изостанали райони, ще свърже зимните курорти, ще ги трансформира и в летни, сподели Вълнев.

Аз съм дясно мислещ човек и нямам уязвимост към синдикатите, тъй като пречат на едрия бизнес. В България те са паразитна група, която не оказва помощ нито на служащите, нито на бизнеса, сподели още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР