Кадър Туитър ShowtimeBoxingИнтернет може да промени неузнаваемо дори света на

...
Кадър Туитър ShowtimeBoxingИнтернет може да промени неузнаваемо дори света на
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър не успя да победи ютуб влогър

Кадър Туитър ShowtimeBoxing

Интернет може да промени неузнаваемо даже света на силовите спортове като бокса.

На " Hard Rock Stadium " в Маями се организира боксово шоу, а основното събитие на вечерта беше мачът сред някогашния международен първенец Флойд Мейуедър, който има 50 победи в кариерата си и без проваляне, като има 27 триумфа с нокаут, и Логан Пол, заяви Гонг.бг.

Двубоят се изигра в 8 рунда, само че в него нямаше победител, защото успеха трябваше да пристигна с нокаут.

Независимо от сериозното предимство в кръга на Мейуедър, само че той не рискува против по-високия и по-тежък противник, по тази причина не съумя да го нокаутира.

Логан Пол се държа сносно на кръга като съумя на няколко пъти да удари сносно противника си.

26-годишният Пол ще прибере 250 000 $ плюс 10 % от събраните пари от абонаменти, съобщи Спортал.

“Той се оказа по-добър, в сравнение с чаках. Пол е сложен и недодялан противник. Като цяло стана хубаво шоу, беше ми радостно. Не знам какво ми следва в бъдеще, ще обсъдим въпроса с моя тим и ще забележим по какъв начин ще продължим. Занимавам се с бокс от 25 години, наясно съм, че към този момент не съм на 21, само че довечера се забавлявах ”, разяснява Мейуедър. 

“Повече не желая никой да ми споделя, че има невъзможни неща. Това, че излязох на кръга против един от най-великите боксьори на всички времена е най-великият миг в моя живот. За мен беше огромна чест. Дали ще има втори мач? Ще забележим ”, сподели от своя страна Пол. Реакциите за битката им не бяха еднопосочни. 
 

SHEESH
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР