Кадър: OFFnewsВестник Капитал е медийно-олигархично НПО. Това обяви от парламентарната

...
Кадър: OFFnewsВестник Капитал е медийно-олигархично НПО. Това обяви от парламентарната
Коментари Харесай

Халил Летифов развя последния брой на в. Капитал и го определи като медийно-олигархично НПО

Кадър: OFFnews

" Вестник " Капитал " е медийно-олигархично Неправителствени организации ". Това разгласи от парламентарната естрада депутатът от Движение за права и свободи Халил Летифов. Той отбрани почетния ръководител на партията си в пленарната зала по време на чуването на транспортния министър Георги Тодоров, написа OFFnews.

" Тука тази медийно-олигархично Неправителствени организации група да дефинира дневния ред на българския парламент е фасадна народна власт. Това се назовава задкулисие. Първо излиза в тази медия, по-късно влиза в дневния ред на Народно събрание. Днес слушаме внушения ", счита той.

Причината - последната тематика на броя на изданието, в която основен воин е Ахмед Доган и по-конкретно - удълбочаването на Варненското езеро от съветски компании посредством сдружението " ТСВ ", което, съгласно следствието на " Капитал ", обслужва ползите на Ахмед Доган.

Реакцията на Летифов е в отговор на изявленията на Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев от " Демократична България ", които зададоха въпроси по отношение на Варненското езеро на служебния министър на превоза Георги Тодоров, който беше изслушан в пленарната зала през днешния ден.

След любопитното зрелище на депутата от Движение за права и свободи Антоанета Цонева от Демократична България го отвърна с думите:

" Хубаво е, че четете бизнес издания, само че не е хубаво, че си затваряте очите пред подправения бизнес интерес на вашия водач Доган. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР