Кадър: Нова ТвВсе още не са ясни причините за инцидента,

...
Кадър: Нова ТвВсе още не са ясни причините за инцидента,
Коментари Харесай

Последни новини за медиците, пострадали при адското меле с линейка в Ямбол

Кадър: Нова Тв

Все още не са ясни аргументите за случая, при който пострада целият лекарски екип при злополука с кола за спешна помощ в Ямбол. Направени са експертизи и са осъществени разпити. И шофьорът и здравната сестра и лекарката споделят, че това не е първият случай, само че е най-тежкият, оповестява bTV.

Припомняме, че на едно от огромните кръстовища в Ямбол джип връхлита и обръща колата за спешна помощ. „ Първата кола за спешна помощ, която пристигна взе пациента.Макар че докторката беше с контузия на главата, кървеше. Първо пациента, след това ние ", споделя здравната сестра.

Пострадалата доктор Коева споделя, че пациентът бил в тежко положение и го качили в колата за спешна помощ благодарение на Гражданска отбрана. „ Взеха го първо него, смъкнаха го,затова и Гражданска отбрана беше покрай нас,защото те вървяха след нас... Имаше спомагателни сигнали пуснати, цяло кръстовище една кола нямаше, която да не тръгне.

Последна информация за положението на медиците даде д-р Димитър Рунков. " За благополучие сътрудниците се усещат добре. Като изключим психическата драма от случилото се, сътрудниците са добре. Шофьорът и здравната сестра са с лека телесна щета с тъй наречените със разтърсване. Докторката е със междинна телесна щета с хематом, който към този момент не оказва въздействие ", посочи той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР