Кадър Нова твВелики четвъртък ни посреща с пролетни температури от

...
Кадър Нова твВелики четвъртък ни посреща с пролетни температури от
Коментари Харесай

Синоптичката Нора Шопова ни зарадва за времето, но за кратко! На Великден нахлува студен фронт и нещо още по-стряскащо

Кадър Нова тв

Велики четвъртък ни посреща с пролетни температури от 5-10 градуса, заяви синоптичката Нора Шопова в ефира на Нова тв. 

Максималните температури ще са 20-25 градуса. И през днешния ден по-студено остава по Черноморието. Денят ще е топъл, а слънцето - обилно. След обяд ще има нараствания на облачността, само че превалявания не се чакат. В планините ще има също слънце и слаб вятър, след обяд - с леки превалявания. 

``
реклама

Утре ще е слънчево и още по-топло. Вероятността за превалявания още веднъж ще е единствено в планинските региони след обяд. Температурите ще доближат пролетните 26-27 градуса. Съботният ден ще ни посрещне със слънце, само че в часовете след обяд в Западна и Централна България облачността ще се усилва и ще превали за малко, само че интензивно. Ще има гръмотевична активност и тук-там първите за сезона градушки. Точно на Великден вятърът ще се усили, в страната ще нахлуе леден въздух и внезапно ще захладнее. 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР