Кадър: Нова твВаня Червенкова днес е гост при Гала и

...
Кадър: Нова твВаня Червенкова днес е гост при Гала и
Коментари Харесай

Ваня Червенкова: Д-р Димитров е прикривал нещата, защото знае закона. Това са панически действия

Кадър: Нова тв

Ваня Червенкова през днешния ден е посетител при Гала и се разисква случая с доктор Димитров. Както знаем, тя също беше ограбена и нападната в къщата си.

" Аз ще ви кажа за какво този човек се е опитал да изтрие следите от убийството. Този човек знае закона, в случай че закона му позволяваше да отбрани собствеността си и живота си, той нямаше да се крие. В законите на Испания, САЩ и Австралия написа, че при нахлуване в собствеността ти имаш право да използваш смъртоносн ооръжие. Не се е обадил на полицията, тъй като първо, че няма доверие, откакто е ограбван неведнъж, и няма резултат, второ той е стоял 30 минути да наблздава крадеца в миг на суматоха, боязън. Той е гледал дейностите му, с цел да знае какви ограничения да предприеме. Когато мен ме нападнаха в къщата ми, аз стоях 45 минути да ги виждам по какъв начин разрушават прозореца, аз също не се обадих в полицията, тъй като не желаех да подвигам звук и да видят, че съм в къщата. Бях гушнала детето ми и не знаехме какво да вършим. Този човек не е експерт, той в случай че беше експерт щеше да прикрие следите в действителност, не да остави гилзи на мястото на престъплението. Каква религия да имаш на институциите? Какво прави този човек с 9 присъди на независимост? ", това съобщи Ваня Червенкова в яростен диалог с Мира Радева. Тя защитаваше лекаря от самото начало.

По нейни думи крадците са доста готови. " Вие знаете ли какъв брой са готови? Три пъти ме ограбваха и не оставиха следи, бяха с ръкавици. Те пускат дронове над жилищата ни, с цел да наблюдават по кое време има някой и по кое време не. Това не са естествени закони. В Съединени американски щати този Плъха щеше да е с доживотна присъда, не с 9 санкции, тежък рецивидист и да е на независимост ", добави още Червенкова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР