кадър Нова твНа транспортния министър не му дреме, дето е

...
кадър Нова твНа транспортния министър не му дреме, дето е
Коментари Харесай

Виктор Николаев избухна по Нова, иска министерски глави

кадър Нова тв

На транспортния министър не му дреме, дето е потопен с тоя транспортен съд, че на летището хората се бутат. На никой не му дреме. И на здравния също. По този метод тази заран водещият на утринния блок по Нова тв Виктор Николаев избухна след катоо сподели фрагменти от обстановката на столичното летище. Там пътниците не съблюдават разстояние, а са един до различен, редеейки се на опашка. Това влуди Николаев, който непосредствено избухна и остро атакува шефовете на ведомства, съобщи Блиц.



" Никаква отдалеченост, за четвърти път получаваме сходни фрагменти. Няма кой да направи забележка. Абсолютно не им дреме. На министъра на превоза не му дреме, дето е потопен с тоя транспортен съд, че на Летище София се случа това. Няма кой да разпореди надзор и разстояние при 178 жертви на ковид в днешния ден ", сподели той. 

" Няма ви, нито единия министър, нито другия. Това става на летището и вие не взимате отношение за следващ път ", укори ги Николаев. 

Мира Иванова акцентира, че всичко това се случва на ниското равнище на имунизирани сега в страната. " Уравнението през днешния ден е дало 178 жертви ", акцентира тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР