Кадър: Нова ТвИстерията взе много повече жертви от самия коронавирус.

...
Кадър: Нова ТвИстерията взе много повече жертви от самия коронавирус.
Коментари Харесай

Слави Бинев: Истерията взе много повече жертви от самия коронавирус

Кадър: Нова Тв

Истерията взе доста повече жертви от самия ковид. Хищникът се въздейства от няколко неща – апетит, пердах, боязън и любов. Боят е неразрешен, гладът към този момент съвсем е решен, обичта е нещо доста самостоятелно. Остава единствено страхът, по този начин се въздейства на човечеството. Истерията е страхотна, усещат го всички сфери на публичната връзката. Трупаме страхотни загуби сега, даже спорта страда. Това разяснява предприемачът и някогашен евродепутат Слави Бинев в предаването " Неделята " по Нова телевизия.

" Трябваше да бъда в Китай, когато започва цялата нервност ”, разяснява той, написа Novini.bg.

" Прогнозите може да са страшни, в случай че се окаже, че случката с ковид не е просто една краткотрайна рецесия, а се трансформира в спусък, който да провокира нещо по-сериозно. Трябва доста да внимаваме за това нещо, тъй като главният сътрудник на България – Европейски Съюз, към този момент показваше в съществени притеснителни знаци. Имаше понижаване на индустриалното произвеждане, имаше нулев растеж или намаляване на стопанската система, в Италия и във Франция да вземем за пример ”, съобщи икономистът Стоян Панчев.

През миналата седмица показателят „ Дау Джонс ” се е сринал невиждано, до равнищата от 2008 година Според Панчев имаме повече пространство да не се тормозим, макар внезапния спад. Той счита, че показателят към момента не е стигнал сериозни и съществени равнища.

„ Излязоха данни за действителната китайска стопанска система. Има много внезапен спад. Това нещо към този момент в действителност е проблем и демонстрира, че действителни фабрики в действителност са спрели да действат. От това следва, че фабрики в другата част на планетата не получават нужните елементи. От другата страна има различен проблем – 13% от Брутният вътрешен продукт на Италия е туризъм ”, изясни Панчев.

„ Три са вълните, които би трябвало да чака българският бизнес. Първата е обвързвана с туризма. Втората е в огромните информационни центрове, където има търговия. Третата е най-силната вълна, при която ще спре производството, ще бъдат затворени учебните заведения и университети. Това е, което се чака. Виждате по какъв начин един Китай мъчно се оправя с казуса. Трябва да се има и друго поради – във всяка една рецесия има възстановителен развой ”, съобщи Бинев.

Той счита, че сходна рецесия ще сплоти хората и ще им подсети да се грижат за здравето си. Според него в природата няма инцидентни неща.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР