Кадър: Нова твИмам комплект документи за случващото се с мен,

...
Кадър: Нова твИмам комплект документи за случващото се с мен,
Коментари Харесай

Осъденият бивш шеф на НРС: Притеснявам се за сигурността си

Кадър: Нова твИмам комплект документи за протичащото се с мен, които ще дам на медиите и непознати служби, сподели ген. Кирчо Киров
„ Зная кои са поръчителите на дейностите против мен и техните политически ментори. Подготвил съм комплект документи с съответни данни за това, което става. Депозирал съм ги на несъмнено място, тъй като се притеснявам, че нещо може да се случи с мен или с членове на моето семейство ”. Това сподели в ефира на „ Здравей, България ” някогашният началник на Националната разследваща работа (НРС) ген. Кирчо Киров. Той получи присъди от 10 и 15 години затвор по обвинявания за заграбване на общо 10 млн. лв. от бюджета на разузнаването, като изписвал суми за несъществуващи специфични интервенции, съобщи Нова тв.

Броени дни по-късно генералът беше наказан на две години условно поради оповестяване на държавна загадка. Причината – в ефира на „ Здравей, България ” той споделил, че е разговарял с висши чиновници от Техеран за случая на наказан на гибел българин в Иран преди години.

Той изясни, че въпросните събраните от него документи ще бъдат предоставени на наши и непознати медии, както и на партньорски служби, когато самият той реши за належащо.

„ Аз бях наказан при един скоропостижен развой, добре режисиран авансово от прокуратурата и Военния съд ”, сподели още ген. Киров.

Той е безапелационен, че до момента в който е бил на поста си в Национална разузнавателна служба, е живял с убеждението, че одобрените от него разноски са отивали по предопределение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР