Кадър: Нова ТвАлександра Петканова хвърли бомбата в ефира, докато коментираше

...
Кадър: Нова ТвАлександра Петканова хвърли бомбата в ефира, докато коментираше
Коментари Харесай

Алекс Петканова се появи в ефир и хвърли голямата бомба

Кадър: Нова Тв

Александра Петканова хвърли бомбата в ефира, до момента в който разясняваше по какъв начин се любува към този момент трети месец на сина си Габриел. За „ На кафе ” Алекс призна пред Ина Чочева, че е подготвена да роди второ дете.

Ето част от това, което сподели Алекс Петканова:

„ Тези 3 месеца не минаха толкоз бързо, любувам се на всеки момент, знам, че всички ми споделят и изясняват: „ Помни, всеки момент е скъп, като почнат да вървят, ще желая да се върне това време, да го оставя да си лежи и да стои на едно място. ” Много е занимателно, аз съм тази, която инициира, и желая към този момент и второ.

Как минава един мой ден? От люлката непосредствено скачам на пътеката, тичам 30 минути и по-късно по противоположния иред – отново люлката, отново на дивана. Грледам да си възвърна килограмите от преди раждането, с цел да вляза във форма. Остава ми още малко, уповавам се да стане скоро.

Що се отнася до профила в Инстаграм, който направихме на Габриел и стоте хиляди почитатели, които към този момент има, не мисля, че сме създали нещо неправилно. С мъжа ми желаеме там да споделяме всички прочувствени неща, които ни се случват. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР