Кадър: Нова ТвНие няма какво да крием, има много хора

...
Кадър: Нова ТвНие няма какво да крием, има много хора
Коментари Харесай

Румен Чолаков: Работим за избирането на общ европейски президент

Кадър: Нова Тв

" Ние няма какво да крием, има доста хора от моето потомство, които маха предпочитание да вземат участие директно в изборите, това е тъй като се усещаме каато първото може би европейско потомство. Ние сме обединени от съответни хрумвания и съответни послания. "

Това съобщи в студиото на " Здравей, България " по Нова тв Румен Чолаков, председател на „ Милениум клуб “ и лидер листата " Път на младите ", регистрирана от името на Национална движение „Симеон Втори" и „ Новото време “.

" Ние се опитваме да внесем една смяна, по тази причина се явяваме самостоятелни, това е по-трудният път. Не отиваме там, където има сигурни, подготвени и изибраеми места и си слагаме съответни цели ", сподели Чолаков.

Той уточни, че те се стремят към постигането на едни директно определен общ европейски президент за всички хора в Европейския съюз, с цел да може да даде повече народна власт и по-малко администрация.

" Ние сме напълно друго потомство, ние не сме юпита, ние сме милениуми, които имаме  други правила, очаквания и фантазии, няма да развържем торбата с желанията, ние целим да взор за бъдещето за България и целия Европейски съюз не идващите 5, а 50 години. ", изясни той.

Чолаков отхвърли да има предпочитание да става професионален политик: " Във всеки един миг, в случай че не се усещам удобно в политиката, няма да стоим в нея. "

Според него има двама български сполучливи политици, които са държавници, т.е. които след политическата си кариера работят за страната си - единият е Желю Желев, а другият - Симеон Сакскобургготски.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР