кадър Нова телевизияМестните избори ще са съдбоностни и за БСП,

...
кадър Нова телевизияМестните избори ще са съдбоностни и за БСП,
Коментари Харесай

Валерия Велева предрече: Изборите в София ще са като битката за Сталинград

кадър Нова телевизия

Местните избори ще са съдбоностни и за Българска социалистическа партия, и за ГЕРБ, както и за Корнелия Нинова, и за Бойко Борисов като водачи на партиите. Това зяви по Нова телевизия журналистът Валерия Велева.

" В София ще има Сталинградска борба! ", съобщи Велева в студиото на предаването  " Плюс-минус ". Според нея Българска социалистическа партия потеглят от кота нула за локалния избор, тъй като няма кмет в нито един огромен град. " Всяко оттегляне от огромен град ще е крах за ГЕРБ ", безапелационна беше Велева. 

Тя добави, че персонално е доста скептична за партията на Слави Трифонов и ролята ѝ в локалния избор. " По-скоро тежест ще има поддръжката на десните партии на втори тур ", комвентира Велела. По отношение на очаквантата кандидатура на Мая Манолова за кмет на София, тя препупреди, че има заплаха тя да стане " втората Елена Йончева " и да отблъсне гласоподавателите с прекомерно нападателна акция. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР