Кадър: Канал 3Току-що Бойко Борисов направи изявление на заседание  в

...
Кадър: Канал 3Току-що Бойко Борисов направи изявление на заседание  в
Коментари Харесай

Току-що Бойко Борисов обяви бомбастична новина: Намалихме с 5 милиарда лева...

Кадър: Канал 3

Току-що Бойко Борисов направи изказване на съвещание  в Министерски съвет, с което регистрира добре свършена работа от Агенция „ Митници ” и Национална агенция за приходите, както и повишение на растежа на стопанската система.

Ето какво съобщи министър председателят:

„ По време на нашето ръководство с напъните на Агенция „ Митници ” се е нараснала събираемостта на дължимите акцизи за алкохол и цигари. Сиреч, не както някой сподели, ще ровим в кофите за отпадък.

С напъните на Национална агенция за приходите през предходната година инспекциите на касовите наличия доведоха до понижаване с 5 милиарда лв. на касовите наличия във компаниите. Сиреч, парите, с които, без да могат да се управляват, работеха компаниите. 5 милиарда. Както и акциите за заплата в плик.

И външните фактори, които спомагат, с изключение на стабилността, е и изсветляването на българската стопанска система. Това е външен фактор - излизане на световната стопанска система от финансовата рецесия и неналичието на миграционен поток по границата на България, което е също извънредно наша заслуга.

И съгласно техите прогнози през 2023 година България към този момент ще е на равнището на най-хубавите индикатори с този растеж от 15 %.

Виждате, че и неправителствените организации стартират да регистрират напъните, които всички ние поставяме.

Когато факите приказват, а парите се в бюджета, мисля че е доста очевидно. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР