Кадър: Канал 3Никой от тези не принадлежи на старата десница,

...
Кадър: Канал 3Никой от тези не принадлежи на старата десница,
Коментари Харесай

Вили Лилков: Без подкрепата на ДСБ Фандъкова щеше да се провали

Кадър: Канал 3

" Никой от тези не принадлежи на остарялата десница, а са последователи на Да, България. Това бяха хора, които поддържат " Зелените " и " Да, България ", а не на остарялата десница. Демократичната общественост би трябвало да престане да клечи, а да се вдигне и да се сплоти. Тук ДСБ и Съюз на демократичните сили би трябвало да поработят за същинско обединяване ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването " Офанзива " с Любо Огнянов по Канал 3 някогашният водач на ДСБ-София Вили Лилков.

Демократична България е най-ляво демократична групировка, в която ДСБ губи своя облик. На балотажа техните гласоподаватели се разделиха, а немалка част не поддържаха никого. Привържениците на " Да, България " и Борис Бонев гласоподаваха за Манолова. Без поддръжката на ДСБ Фандъкова щеше да се провали. Победата ѝ отсрочи най-малко с година образуването на мощна ляво популистка вълна. Ако Манолова беше станала кмет на София, това щеше да даде съществени причини на левицата да желае предварителни избори ", съобщи той.

" Кандидатът на ДСБ-Триадица е момче, което години наред се готви да стане кмет и има доста висока подготовка. Сега на ход са десните гласоподаватели, те би трябвало да покажат на водачите на десницата – ДСБ и Съюз на демократичните сили, че имат национална отговорност към тях. Трябва да образуват сериозен десен фронт ", показа Лилков.

" Ключови фигури на ДСБ се отдръпнаха и партията към този момент не може да дава сериозна политическа експертиза. Оттеглих се от групировката, тъй като видях, че като част от Демократична България партията отива изрично наляво. " Топлофикация " може да се оздрави с външен мениджмънт. Разделяне на производството и доставка на ел. сила на две, а общината да управлява активността ", разяснява той.

" Голямата тематика на Следствен отдел към окръжна прокуратура е визията за София и новия организационен проект.приоритетите бяха все едни и същи – екология, превоз и обучение. Време е да се сменят тези цели. Активизиране на градската външна страна, възкръсване на центъра на София, дейна жилищна политика и възстановяване на градската среда, минералните извори и спортната инфраструктура. Българска социалистическа партия са безусловно неефективни в общинския съвет като съпротива ", приключи Вили Лилков.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР